Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 4

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 4
Kijktips voor 23 t/m 29 januari

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in januari 2022.

The Royal Treatment (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Wanneer Izzy en haar collega-stylisten de kans van hun leven krijgen om het haar te doen voor het koninklijk huwelijk, leren zij en prins Thomas dat ze hun hart moeten volgen om hun eigen lot in handen te nemen. Lees hier waar je vanaf 20 januari The Royal Treatment kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Royal Treatment.

Munich: The Edge of War (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Terwijl de druk toeneemt, reizen Hugh Legat, Brits ambtenaar, en Paul von Hartmann, Duits diplomaat, naar München voor de spoedconferentie. Als de onderhandelingen beginnen, komen de twee oude vrienden terecht in een web van politieke trucjes en zeer reëel gevaar. Lees hier waar je vanaf 21 januari Munich: The Edge of War kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Munich: The Edge of War.

OZARK, S4a (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal draait om de op het eerste oog saaie boekhoudersfamilie Byrde. Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney) openen in het nieuwe seizoen een beautysalon met een nieuwe mousse waar ze hun zaken mee op orde hopen te krijgen. De salon is slechts een nieuwe manier om geld wit te wassen. Lees hier waar je OZARK kunt kijken.

Snowpiercer, S3 (vanaf dinsdag)

Wekelijks op Netflix

Bron: Netflix
De laatste mensen op aarde bevinden zich aan boord van een non-stop rijdende trein. In het vierde seizoen maken we kennis met de wereld buiten de trein én een vrouw die in de vrieskou heeft weten te overleven. Bekijk hier waar je vanaf 25 januari Snowpiercer kunt streamen.

Neymar: The Perfect Chaos (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Netflix
Deze docuserie volgt de opkomst van Neymar bij Santos, zijn gloriedagen bij FC Barcelona en de achtbaanrit bij het Braziliaanse nationale team en bij Paris Saint-Germain. Ook wordt een tipje van de sluier opgelicht achter de marketingmachine van Neymar en komen daarnaast Beckham, Messi, Mbappé aan het woord om hun mening te geven over de plaats van Neymar in de sportgeschiedenis.

The Sinner, S4 (vanaf dinsdag)

Netflix

Bron: Netflix
Met trauma's van eerdere zaken een jaar geleden, reist de nu gepensioneerde Harry Ambrose naar Hanover Island in het noorden van Maine voor een herstellend uitje met zijn partner Sonya. Maar wanneer zich een onverwachte tragedie voordoet waarbij Percy Muldoon, de dochter van een prominente eilandfamilie, betrokken is, wordt Ambrose toch gerekruteerd om het onderzoek te helpen. Bekijk hier waar je The Sinner kunt streamen.

Home Team (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
De geschorste NFL-coach Sean Payton hoopt weer contact te krijgen met zijn zoon door zijn ongelukkige jeugd-footballteam te coachen in deze familiekomedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Lees hier waar je vanaf 28 januari Home Team kunt kijken.

Angry Birds: Summer Madness, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
De serie zal de bekende vogels Red, Bomb en Chuck volgen als tieners op zomerkamp. Ze staan daar onder twijfelachtige begeleiding van Mighty Eagle. Aan de overkant van het meer stuiten ze op vervelende varkens die zoveel mogelijk onrust proberen te stoken. Lees hier waar je vanaf 28 januari Angry Birds: Summer Madness kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Three Songs for Benazir (24 januari)
  • Ada Twist, Scientist, S2 (25 januari)
  • Framed! A Sicilian Murder Mystery, S1 (27 januari)
  • Feria: The Darkest Light, S1 (28 januari)
  • In From the Cold, S1 (28 januari)
  • The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window, S1 (28 januari)
  • Getting Curious with Jonathan Van Ness, S1 (28 januari)

Kijktips op andere diensten

Disney Plus

Videoland

Prime Video


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV