Nieuw programma Dealen met designerdrugs begint dinsdag op NPO 3

Nieuw programma Dealen met designerdrugs begint dinsdag op NPO 3
Jurre Geluk duikt in de wereld van 3-MMC

Kijktip :

Jurre Geluk presenteert vanaf dinsdag 25 januari het nieuwe programma Dealen met designerdrugs. Hij duikt in de wereld van 'designerdrug' 3-MMC. De serie was al online te zien maar wordt nu ook op televisie uitgezonden.

Dealen met designerdrugs gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Populair
In rap tempo zijn designerdrugs als 3-MMC enorm populair geworden. Deze kopieën van bestaande drugs zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld cocaïne en XTC, 'gewoon' legaal. Toch zijn deze drugs zeker niet zonder risico en dus is 3-MMC inmiddels wél verboden. Maar waar één designerdrug sneuvelt wordt een nieuwe alweer in elkaar geknutseld.

Proberen
In Dealen met designerdrugs onderzoekt Jurre Geluk welke mensen 'hard' gaan op 3-MMC en wie zijn geld verdient aan de - legale - verkoop van de drugs. Ook spreekt hij mensen wiens levens zijn verwoest door het middel. En natuurlijk zou het geen BNNVARA-programma zijn als Jurre de drugs niet zelf probeert om erachter te komen wat 3-MMC zo populair maakt.

Het nieuwe programma Dealen met designerdrugs is vanaf dinsdag 25 januari wekelijks rond 22.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Dealen met designerdrugs terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Dealen met designerdrugs begint dinsdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV