Recensie: Home Team met Kevin James is onorigineel en nauwelijks grappig

Recensie: Home Team met Kevin James is onorigineel en nauwelijks grappig
Succesvolle coach traint slecht team

Film :

Vanaf 28 januari staat de film Home Team op Netflix. Kevin James, Rob Schneider en Jackie Sandler in één film: dat is geen geweldig recept. Weten ze er nog wat van te brouwen? Lees hier de recensie van Home Team.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

NFL-coach
Twee jaar na het winnen van de Super Bowl wordt NFL-coach Sean Payton geschorst vanwege zijn rol in het Saints' Bountygate-schandaal. Hij besluit terug te gaan naar zijn geboorteplaats en gaat het footballteam van z'n twaalfjarige zoontje coachen. Deze positie zorgt ervoor dat hij steeds hechter en hechter wordt met zijn zoontje.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 44% | IMDb ★ 5,6

Netflix geeft ons met deze film het B-team van Adam Sandler in een film die we niet anders kunnen omschrijven als bijster onorigineel. Home Team is een soort mix tussen verschillende James/Sandler projecten (50 First Dates, Grown Ups) en sportseries als The Mighty Ducks, waardoor er weinig nieuws te melden is. Het geheel is nauwelijks grappig en zelfs de hartverwarmende momenten worden afgedaan als goedkope grap. Tot overmaat van ramp moet ook de kots er nog aan te pas komen. Het is een onderwerp dat een betere film verdient. 1,5 ster.

Cast
Naast Kevin James (Pixels) en Tait Blum spelen ook Rob Schneider (Hubie Halloween), Taylor Lautner (Twilight) en Jackie Sandler (Murder Mystery) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Charles Kinnane (The Human Experience).

Vanaf 28 januari 2022 is Home Team te kijken op Netflix. Genre: Komedie, Sport. Tijdsduur: 95 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Home Team met Kevin James is onorigineel en nauwelijks grappig of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV