Het reisgezelschap in Down the Road racet dinsdag over het circuit van Assen

Het reisgezelschap in Down the Road racet dinsdag over het circuit van Assen
Gordon maakt een bijzondere reis door Nederland

Kijktip :

Dinsdag gaat de bijzondere reis van Gordon en een groep jongeren met het syndroom van Down verder in het programma Down the Road. Ook deze week staan er weer een aantal bijzondere activiteiten op het programma.

Down the Road gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Boer
Deze week verblijft het reisgezelschap op een boerderij, waar de levenslustige jongeren met het Downsyndroom de boer met allerlei verschillende klusjes helpen. Dat is niet voor iedereen even makkelijk, want op de boerderij zijn veel enge dieren te vinden. Zo heeft Nick een enorme angst voor kippen.

Assen
Daarnaast reizen de jongeren samen met Gordon naar Assen, de hoofdstad van Drenthe én de plaats waar een beroemd circuit te vinden is. Iedereen mag een rondje over het circuit rijden en voor het eerst van zijn of haar leven zélf autorijden. Vervolgens worden er boodschappen gedaan en koken ze samen een lekkere maaltijd.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV