Dinsdag in Beau: Robbert Dijkgraaf over hardere aanpak seksueel grensoverschrijdend gedrag

Dinsdag in Beau: Robbert Dijkgraaf over hardere aanpak seksueel grensoverschrijdend gedrag
De gasten van dinsdag 8 februari

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 8 februari.

De gasten bij Beau van dinsdag 8 februari

  • Na misstanden bij talentenjacht The Voice en voetbalclub Ajax trekt politiek Den Haag een harde grens. Het kabinet gaat seksueel grensoverschrijdend gedrag harder aanpakken. We bespreken het met verantwoordelijk ministers Robbert Dijkgraaf en Karien van Gennip.

  • Het nieuwe geschiedenisprogramma Het Verhaal van Nederland beleefde vorige week een gedroomde start met maar liefst 1,7 miljoen kijkers. Vanavond is acteur Daan Schuurmans te gast. In het programma praat hij de historische gebeurtenissen aan elkaar.

  • Tijl Beckand en Nynke de Jong zijn allebei enorm actief op social media, maar hoeveel weten ze er nou echt vanaf? Daar komen ze achter in de nieuwe quiz 'Volg Je Me Nog?'

  • Fons de Poel eert zijn goede vriend Willibrord Frequin! Hij schreef zijn biografie: ‘Willibrord - Verlegen Vlegel’. De brutaalste verslaggever van Nederland is te gast, samen met zijn vrouw Gesina en natuurlijk Fons de Poel.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV