Vanavond op tv: nieuwe spelshow Volg je me nog?, bekerduel NEC - Go Ahead Eagles

Vanavond op tv: nieuwe spelshow Volg je me nog?, bekerduel NEC - Go Ahead Eagles
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 10 februari

Kijktip :

Vanaf vanavond is de nieuwe spelshow Volg je me nog? te zien op RTL 4. Verder onder meer de laatste kwartfinale van de KNVB Beker, NEC - Go Ahead Eagles. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 10 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: NEC - Go Ahead Eagles (KNVB Beker)

FOX
19:00 uur

Vanaf 18.30 uur de voorbeschouwing en om 19.00 uur live verslag van NEC - Go Ahead Eagles in de kwartfinales van de KNVB-beker. Op FOX is het liveverslag van sportzender ESPN voor iedereen te zien. De nummers negen en dertien van de eredivisie bereikten de kwartfinale dankzij knappe uitzeges op FC Groningen en sc Heerenveen. Nu strijden ze tegen elkaar om een plek in de halve finales van het bekertoernooi.

Zembla: Generatie Z

NPO 2
20:25 uur

Zembla onderzoekt in deze aflevering wat er met generatie Generatie Z aan de hand is, wat maakt de huidige generatie jongvolwassenen anders dan vorige generaties? Jong zijn. Het zou de leukste tijd van je leven moeten zijn: studeren, experimenteren, op kamers. Nieuwe vrienden maken, het leven ontdekken. Oudere generaties kijken er weleens met weemoed op terug. Maar uit onderzoek blijkt dat wereldwijd 1 op de 7 jongeren kampt met ernstige mentale problemen.

Nieuw: Volg je me nog?

RTL 4
20:30 uur

In de nieuwe humoristische panelshow Volg je me nog? strijden teamcaptains Tijl Beckand en Nynke de Jong elke uitzending met twee BN'ers in hun team om de meeste likes in spellen over de online wereld. Herkennen de teams hun online vrienden als ze oog in oog met ze komen te staan? Weten ze welke BN’er welke video heeft gedeeld? Weten ze in te schatten welke gasten bij de juiste excentrieke accounts horen?

Marble Mania: OG3NE-zussen

SBS 6
20:30 uur

Deze week nemen de zangeressen van OG3NE, de zussen Lisa, Amy en Shelley, het tegen elkaar op in Marble Mania, het spel met de knikkers op SBS6. In de verschillende behendigheidsspellen moeten de zussen knikkers verdienen die op de geluksbanen naar beneden komen rollen. Hoe behendiger ze zijn, hoe meer knikkers van hun eigen kleur ze meekrijgen. De prestaties op de geluksbanen bepalen de inzet in de grote finale.

Docu: Oranje - hoe een klein dorp groot kan zijn

NPO 2
22:20 uur

De documentaire Oranje - hoe een klein dorp groot kan zijn gaat over het 150 inwoners tellende dorp Oranje in Drenthe. Dat wordt in 2014, zonder overleg, door Den Haag een opvang gerealiseerd voor aanvankelijk 1400 vluchtelingen. Door de grote media-aandacht wordt het dorp een symbool van de angst voor asielzoekers. Oranje is ondanks boosheid over de procedure ook welwillend om de vluchtelingen te helpen.

Actiefilm: 300

Veronica
22:35 uur

Op Veronica is vanavond de actiefilm 300 te zien. Bij de slag van Thermopylae verzamelt Xerxes van Perzië een leger van honderdduizenden om het kleine, verdeelde Griekenland in 481 v.Chr. binnen te vallen en te veroveren. Maar wanneer de oprukkende Perzische troepen de verraderlijke bergpas van Thermopylae overgaan, treffen ze de Spartaanse koning Leonidas en zijn koninklijke garde van slechts 300 soldaten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV