Hoe laat is de Super Bowl 2022 live op tv?

Hoe laat is de Super Bowl 2022 live op tv?
Rams vs. Bengals diep in de nacht

Sport :

In de nacht van zondag 13 op maandag 14 februari is, vanaf 00.30 uur Nederlandse tijd, de 56ste Super Bowl, tussen de Los Angeles Rams en de Cincinnati Bengals. Live op ESPN, ESPN4 en BBC One.

Super Bowl op tv
Het Nederlandse verslag van de Super Bowl is te zien bij sportzender ESPN, met vanaf 23.00 uur de voorbeschouwing. Op het internationale kanaal ESPN4 is het Amerikaanse verslag te volgen. Bekijk ook op welk kanaal ESPN (vaak gratis) te zien is.

BBC One
Wie geen ESPN heeft, kan terecht op de Engelse publieke zender BBC One. Ook daar is de Super Bowl live op tv te zien. Bekijk hier op welk kanaal BBC One bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Halftime-show
Zoals iedere Super Bowl is in de rust, halverwege de wedstrijd, een groots muzikaal spectakel. Dat wordt de halftime-show genoemd. Dit jaar treden zangeres Mary J. Blige en rappers Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem en Kendrick Lamar op.

Super Bowl 2022 is in de nacht van zondag 13 op maandag 14 februari om 00.30 uur Nederlandse tijd te zien op ESPN, ESPN4 en BBC One.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV