Zaterdag 19 februari in Het Roer Om: spiritueel centrum in Zuid-Spanje

Zaterdag 19 februari in Het Roer Om: spiritueel centrum in Zuid-Spanje
Peter en Sandia kiezen voor het avontuur

Kijktip :

Zaterdag (19 februari) is het alweer tijd voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van Het Roer Om. Ook deze reeks was weer een groot succes, met mooie kijkcijfers op de zaterdagavond. In de slotaflevering volgen we Peter en Sandia.

Het Roer Om gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Spiritueel centrum
Peter en Sandia zijn allebei fervente Hare Krishna-aanhangers, een stroming binnen het hindoeïsme. Dit tweetal besluit huis en haard in Nederland achter te halen en te vertrekken naar het zuiden van Spanje. Daar hebben ze grote plannen, want ze willen een eigen spiritueel centrum oprichten.

Tempel
De zoektocht naar een geschikte locatie heeft lang geduurd, maar ten langen leste hebben ze een huis vlakbij Alicante gevonden. Er is wel wat achterstallig onderhoud dat nog gedaan moet worden, maar ze zien mogelijkheden. Voordat hun eigen tempel kan verrijzen moeten Peter en Sandia nog flink wat werk verzetten.

De laatste aflevering van Het Roer Om is zaterdag 19 februari om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV