Vanavond op tv: Finale The Tribute, battle of the bands en Verborgen Verleden

Vanavond op tv: Finale The Tribute, battle of the bands en Verborgen Verleden
De tv-tips voor zaterdag 19 februari

Kijktip :

Na een ochtend vol Olympisch geweld is er vanavond ook weer genoeg te zien op tv. Op SBS6 is de finale van The Tribute, battle of the bands te zien, maar ook de start van Verborgen Verleden en weer een aantal films. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 19 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: The Tribute, battle of the bands

SBS 6
20:00 uur

In de finale van de muziekcompetitie The Tribute, battle of the bands strijden de zes overgebleven coverbands om een plek bij de beste vier én de meeste minuten tijdens een concert in de Ziggo Dome. Van de zes coverbands vallen er nog twee af. De grote vraag is: wie mag als winnaar van de competitie het langst op het podium staan?

Finalisten:

  • The Billy Joel Experience
  • Rootsriders (Bob Marley)
  • The Eagles Legacy
  • Queen Must Go On
  • Iva Wonder (Stevie Wonder)
  • Brucified (Bruce Springsteen)

Terug: Verborgen verleden

NPO 2
20:36 uur

Zaterdag start een nieuw seizoen van Verborgen verleden, waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Daarvoor gaan ze op reis, soms heel ver terug in het verleden, soms veel dichterbij.

Actiefilm: American made

Eén
21:29 uur

De film American Made is gebaseerd op het verhaal van Barry Seal, die als piloot drugs smokkelde voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Na zijn aanhouding werd hij door de CIA gerekruteerd voor een beruchte undercoveroperatie.

Het Roer Om: spiritueel centrum

SBS 6
21:35 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen volgt Het Roer Om Hare Krishna-aanhangers Peter en Sandia. Zij laten alles achter in Nederland om op zoek te gaan naar een plek in Zuid-Spanje waar ze hun eigen spiritueel centrum kunnen stichten.

Actiecomedy: 21 Jump Street

RTL 7
22:10 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In 21 Jump Street komen Schmidt en Jenko elkaar na jaren weer tegen op de politieacademie en worden vrienden. Samen belanden ze bij de Jump Street-eenheid. Ze zien er jong uit en daarom is hun eerste opdracht om undercover te gaan op een middelbare school.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV