Maandag in Op1: o.a. Kelly de Vries over vermissing Tanja Groen

Maandag in Op1: o.a. Kelly de Vries over vermissing Tanja Groen
De gasten van Op1 van maandag 21 februari

Kijktip :

Maandag presenteren Nadia Moussaid en Hugo Logtenberg de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1 van maandag 21 februari.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van maandag 21 februari

  • De in 1993 spoorloos verdwenen Tanja Groen is nog steeds niet gevonden, ondanks het door Peter R. de Vries ingezamelde tipgeld van 1 miljoen euro. Kan het zo zijn dat de gouden tip niet in Nederland te vinden is, maar uit buurlanden België of Duitsland moet komen? Voorzitter van Stichting De Gouden Tip Kelly de Vries en Vlaamse misdaadjournalist Faroek Özgünes vertellen vanavond over hun plannen bij Op1.
  • In drie specials van Volle Zalen duikt Cornald Maas in het leven van de 70-jarige Joke Bruijs, Joop van den Ende die a.s. woensdag 80 jaar wordt en Jan Rot, die ongeneeslijk ziek is. Conald Maas volgde de drie theatericonen dicht op de huid en maakte ontroerende portretten over hen. Wat heeft Maas in deze specials over ze ontdekt? Vanavond schuift de presentator aan bij Op1 om erover te vertellen.
  • Zeventien medailles zijn er maar liefst gewonnen in China. Met al deze plakken eindigde Nederland op de zesde plek in de medailleranglijst. Vanavond blikt Op1 terug op de Olympische Winterspelen met shorttrackers Suzanne Schulting, Selma Poutsma, Xandra Velzeboer, Yara van Kerkhof, Rianne de Vries, shorttrackcoach Jeroen Otter, schaatser Thomas Krol, kunstschaatser Lindsay van Zundert, skelentonster Kimberly Bos, sportpresentator Hélène Hendriks en Minister voor Sport Conny Helder.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV