Recensie: The Pirates: The Last Royal Treasure is foute piratenfilm met scheurbuik

Recensie: The Pirates: The Last Royal Treasure is foute piratenfilm met scheurbuik
Zuid-Koreaanse avonturenfilm grote hit in eigen land

Film :

Vanaf 2 maart is de film The Pirates: The Last Royal Treasure te zien op Netflix. In Zuid-Korea scoort deze gloednieuwe avonturenfilm erg goed. In de eerste twee weken na de release in de bioscoop gingen er al meer dan een miljoen mensen naar de actiefilm. Maar gaat dit ook scoren in Nederland? Lees hier de filmrecensie van The Pirates: The Last Royal Treasure.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Joseondynastie, 14e eeuw
Het verhaal gaat over een bende Joseonse piraten en bandieten die samen op reis gaan en hopen een verborgen schat te ontdekken. Daarvoor gaan ze geen risico's uit de zeg: ze trotseren de woeste zee, hevige stormen en onberekenbare vijanden op zoek naar hun grote geluk. Maar al snel ontdekken ze dat niet alle dromen waargemaakt kunnen worden.

Met actrice Han Hyo-joo in een hoofdrol in de film 'The Pirates: The Last Royal Treasure'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 6,5

Deze film is een sequel op de film The Pirates uit het jaar 2014. Liefhebbers van piraten, schatzoeken, reuzen inktvissen en mega grote walvissen genieten misschien van deze avonturenfilm, ondanks de soms vreemde komedie van een bepaalde Koreaanse slag. Je moet er van houden: een soort toneelstuk op zee, gemaakt in een overduidelijke studiosetting waar het water hevig over de railing klotst. De special effects zijn matig en over-de-top. Er is absoluut een publiek voor, maar of The Last Royal Treasure ook hier een hit wordt in de lage landen blijft een grote vraag. Voor een lekker foute twee uur misschien best oké, maar echte kwaliteit is ver te zoeken. Één ster.

Cast
Naast musicalacteur Kang Ha-neul (The Running Man) zijn ook Han Hyo-joo (Always) en Lee Kwang-soo (City Hunter) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jeong-hoon Kim (Tam jeong deo bigining).

Vanaf 2 maart 2022 is de film The Pirates: The Last Royal Treasure te zien op Netflix. Genre: Avontuur, Komedie, Avontuur. Tijdsduur: 126 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV