Live-uitzending Samen in actie voor Oekraïne maandag te zien op NPO 1, RTL 4 en SBS6

Live-uitzending Samen in actie voor Oekraïne maandag te zien op NPO 1, RTL 4 en SBS6
Omroepen bundelen de krachten voor Giro 555

Kijktip :

De publieke omroep, RTL en Talpa komen vanavond met een speciale gezamenlijke uitzending, Samen in actie voor Oekraïne. Een landelijke actiedag op de radio wordt afgesloten met een extra lange tv-special op NPO 1, RTL 4 en SBS6 waarin mensen worden opgeroepen geld te doneren op Giro 555.

Samen in actie voor Oekraïne gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Presentatoren
Alle omroepen leveren presentatoren voor deze bijzondere uitzending. De algehele presentatie is in handen van Chantal Janzen en Rob Kemps. Verder doet Dionne Stax samen met Britt Dekker verslag vanuit het landelijke actiecentrum van Giro 555 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Ook Hila Noorzai is van de partij; zij volgt in het actiecentrum de ontwikkelingen op social media.

Talkshow
Wendy van Dijk zou in eerste instantie afreizen naar de grens tussen Oekraïne en Polen om daar verslag te doen van de situatie en de vluchtelingenstroom, maar zij blijft toch in Nederland. Wat haar rol wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Verder is er een gezamenlijke talkshow van Eva Jinek en Jeroen Pauw. Zij ontvangen mensen aan tafel om te praten over de oorlog in Oekraïne.

De live-uitzending Samen in actie voor Oekraïne is maandag 7 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1, RTL 4 en SBS6. Na afloop kun je de special Samen in actie voor Oekraïne terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live-uitzending Samen in actie voor Oekraïne maandag te zien op NPO 1, RTL 4 en SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV