Vanavond op tv: Nieuw SBS6-spelprogramma Million Dollar Island gaat van start

Vanavond op tv: Nieuw SBS6-spelprogramma Million Dollar Island gaat van start
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 6 maart

Kijktip :

Eindelijk is het zover! Het spelprogramma Million Dollar Island begint vanavond bij SBS6. Wie o wie gaat er van de 100 deelnemers naar huis met een miljoen? Ook zien we het nieuwe programma Een programma over de jaren tachtig. In deze vierdelige serie onderzoekt journalist en historicus Teun van de Keuken de jaren tachtig van de twintigste eeuw. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv. voor zondag 6 maart.

Speeddates
Vanavond kunnen we ook kijken naar de halve finale van Project Rembrandt en de tweede aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Hierin zien we de speeddates voorbijkomen. Voor de filmliefhebbers heeft Veronica vanavond de superheldenfilm Thor. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Superheldenfilm: Thor

Veronica
20:00 uur

Odin verdrijft in de film Thor zijn zoon Thor vanwege zijn arrogantie uit het rijk van Asgard en stuurt hem naar de aarde om tussen de mensen te leven. Terwijl hij daar verliefd wordt op wetenschapper Jane Foster, leert Thor de broodnodige lessen. Zijn hervonden krachten komen goed van pas wanneer een schurk duistere krachten naar de aarde stuurt.


Boer zoekt vrouw: speeddates

NPO 1
20:39 uur

Uit de soms enorme aantallen brieven is een selectie gemaakt en dus kunnen de boeren in Boer zoekt vrouw op speeddate. De vijf minuten zijn zo voorbij, of gaan de minuten juist heel erg langzaam? Iedereen heeft zo zijn of haar eigen beweegreden waarom hij/zij een brief stuurde naar 'hun' boer. Ze delen deze ervaringen met Yvon Jaspers gedurende deze enerverende en spannende dag.


Nieuw: Million Dollar Island

SBS 6
21:30 uur

Honderd mensen proberen twee maanden te overleven op een tropisch, onbewoond eiland - waar ze kans maken op de hoofdprijs van één miljoen euro. Dat is in een notendop het concept van Million Dollar Island, vanaf vanavond is het spelprogramma wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.


Project Rembrandt: halve finale

NPO 1
21:48 uur

Vanavond is het in Project Rembrandt tijd voor de halve finale. Er zijn nog slechts vijf amateurschilders over die kans maken op de titel 'beste amateurkunstenaar van Nederland'. Wie valt er vlak voor de finale nog af? De halve finalisten moeten nu laten zien op welke manier hun 'handschrift' zich heeft ontwikkeld tijdens Project Rembrandt, hierbij de voorbijgekomen thema's als compositie, lichtwerking en kleurgebruik in het achterhoofd houdend - want daar worden ze op beoordeeld door de jury. Juryleden Pieter en Raquel worden bijgestaan door presentator en liefdeskenner Sergio Vyent. Welke amateurschilder weet zijn of haar geliefde het beste vast te leggen?


Nieuw: Een programma over de jaren tachtig

NPO 3
21:51 uur

In de verschillende afleveringen van Een programma over de jaren tachtig gaan we terug in de tijd met een Vietnamese bootvluchteling, een kind onder de evenaar, een Joegoslavische sporter en een straaljagerpiloot. De eerste aflevering is nu misschien wel actueler dan ooit: de dreiging van een kernoorlog was - en is - overal voelbaar.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV