Nieuw seizoen van Wintertijd gaat zaterdag van start op NPO 2

Nieuw seizoen van Wintertijd gaat zaterdag van start op NPO 2
Harry de Winter praat met BN'ers over muziek

Kijktip :

Harry de Winter is vanaf vanavond terug met de allerlaatste reeks van zijn programma Wintertijd. Daarin praat hij met bekende Nederlanders over hun favoriete muziek en de rol die deze muziek heeft gespeeld in hun levens. In de laatste aflevering zijn de rollen omgedraaid en ondervraagt Jeroen Pauw Harry over zijn favoriete muziek.

Wintertijd gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Soundtrack
In Wintertijd spreekt Harry met zijn gasten over de soundtrack van hun leven: welke muziek was op welk moment belangrijk en waarom. Uiteraard geïllustreerd met de mooiste registraties uit het wereldarchief. Harry ontving onder anderen André van Duin, John de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en de voltallige Golden Earring. In deze reeks komt onder anderen Chantal Janzen op bezoek.

Maarten van Rossem
In de eerste aflevering is historicus, schrijver, presentator, voormalig hoogleraar, podcaster en De Slimste Mens-jurylid Maarten van Rossem te gast. Hij vertelt hoe hij gepest werd in zijn jeugd, hoe hij als student niet wist wat hij met zijn leven aan moest en hoe hij doorbrak als tv-deskundige. De muziek die hierbij hoort komt van onder meer George Brassens, The Beach Boys en The Beatles.

Het nieuwe seizoen van Wintertijd is vanaf zaterdag 12 maart wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Wintertijd terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV