Deze 10 films komen in april 2022 in de Nederlandse bioscopen

Deze 10 films komen in april 2022 in de Nederlandse bioscopen
Met Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en The Northman en meer

Film :

Aankomende maand april verschijnen er weer paar uitstekende films in de bioscoop. Onder ander het magische derde deel Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en de epische vikingen-film The Northman staan op het programma. Gids.tv heeft de belangrijkste titels op een rij gezet.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (5 april)

Bron: Warner Bros
Corona gooide ook roet in het eten voor dit derde deel in de Fantastic Beast-franchise, de productie liep een dikke vertraging op. Eindelijk kunnen deze magische familiefilm zien op het witte doek. Onder andere Eddie Redmayne (Newt Scamander) en zijn vreemde wezens zijn terug in een spannend avontuur. Bekijk hier waar je de film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore kunt kijken.

LOUIS (14 april)

Bron: Dutch FilmWorks
In docu LOUIS schetst filmmaker Geertjan Lassche een portret van Louis van Gaal: één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de film blikt hij terug op grote hoogte- en dieptepunten uit zijn kleurrijke leven; niet alleen zijn carrière, maar ook zijn achtergrond en gezinsleven. Bekijk hier waar je de documentaire LOUIS kunt kijken.

The Lost City (14 april)

Bron: Paramount Pictures
Niemand minder dan Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt en Daniel Radcliffe in een avontuur vol ontvoeringen, schatzoeken, lichte romantiek en leuke humor. Een ouderwetse popcornknaller met fijne cast. Bekijk hier waar je de film The Lost City kunt kijken.

The Northman (14 april)

Bron: Universal Pictures
Hoofdpersonage Amleth: I will avenge you, Father. I will save you, Mother. I will kill you, Fjölnir. Ja, een echte brute wraakfilm en een hoogtepunt deze maand april in de bioscoop. De cast is waanzinnig met onder andere Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe en IJslandse zangeres Björk. Bekijk hier waar je de film The Northman kunt kijken.

Piraten van Hiernaast: The Ninja's van de Overkant (20 april)

Bron: Dutch FilmWorks
De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Een echte familiefilm met Tygo Gernandt (Knokige Krelis) en Egbert Jan Weeber (Hector Donderbus) in een splinternieuw avontuur. Lees hier waar je de film Piraten van Hiernaast: The Ninja's van de Overkant kunt kijken.

Morbius (21 april)

Bron: Sony Pictures Releasing
Van uitstel komt zeker geen afstel bij Sony, want eindelijk komt de nieuwe duistere superheldenfilm Morbius met Jared Leto naar de bioscopen. De vleermuizen worden wakker met twee vampierentanden in je nek. Actie, drama en een klein beetje horror staan op het programma. Lees hier waar je de film Morbius kunt kijken.

The Unbearable Weight of Massive Talent (21 april)

Bron: Lionsgate
Ja, het is heel bijzonder, maar Acteur Nicolas Cage die zichzelf speelt in een bijzondere actie- en misdaadkomedie met dubbele bodem. Op IMDb krijgt deze productie op dit moment van schrijven een dikke 9,1 dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. Lees hier waar je de film The Unbearable Weight of Massive Talent kunt kijken.

The Bad Guys (27 april)

Bron: Universal Pictures
Een bont gezelschap van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf, doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake, koele meester in vermommingen Mr. Shark, krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula. Fantastische animatie voor het hele gezin. Lees hier waar je de film The Bad Guys kunt kijken.

Costa!! (28 april)

Bron: Dutch FilmWorks
Katja Schuurman was in 2001 ook al het stralende middelpunt in deze feelgoodkomedie waar vakantieliefdes, intriges en proppers de tijd van hun leven hebben. De film is geen vervolg op de zonnige hit uit 2001, maar het verhaal speelt zich wel twintig jaar later af op dezelfde locatie met deels dezelfde personages. Lees hier waar je de film Costa!! kunt kijken.

Downton Abbey: A New Era (28 april)

Bron: Universal Pictures
Het vervolg op de eerste Downton Abbey-speelfilm uit 2019 waarin de familie Crawley en het Downton-personeel een koninklijk bezoek kregen van de koning en koningin van Groot-Brittannië. De familie bereidt zich nu voor op een nieuw avontuur: een heerlijke vakantie naar Frankrijk met een vleugje Hollywood allure. Als dat maar goed gaat. Lees hier waar je de film Downton Abbey: A New Era kunt kijken.

Bekijk hier het overzicht welke films er nu draaien in de Nederlandse bioscopen. Alle data hierboven zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV