Oefenwedstrijd Nederland - Denemarken live op tv en online

Oefenwedstrijd Nederland - Denemarken live op tv en online
Voorbereiding op WK gaat officieel van start

Sport :

Zaterdag (26 maart) staat de oefenwedstrijd Nederland - Denemarken op het programma, het officiële begin van de voorbereiding op het WK in Qatar. Het duel is om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Denemarken

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

WK-kwalificatie
In november 2021 speelde het Nederlands elftal de laatste kwalificatiewedstrijden voor het WK in Qatar, dat op 21 november 2022 van start gaat. Oranje eindigde als eerste in de groep en daardoor hoefde het geen play-offwedstrijd te spelen. Voor het eerst sinds 2014 hebben we ons weer gekwalificeerd voor een WK Voetbal.

Denemarken
Vanavond neemt Oranje het in Amsterdam op tegen Denemarken. Ook zij hebben zich als groepswinnaar geplaatst voor het WK. Bovendien haalden ze afgelopen zomer nog de halve finale op het EK. Christian Eriksen is er ook weer bij na een hartstilstand, maar zijn rentree is onzeker door een positieve coronatest. Ook Oranje-bondscoach Louis van Gaal is positief getest.

De wedstrijd Nederland - Denemarken is zaterdag 26 maart om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oefenwedstrijd Nederland - Denemarken live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV