Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 12

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 12
Kijktips voor 26 maart t/m 1 april

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in maart 2022 en alle nieuwe films en series in april 2022.

Bridgerton, S2 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal draait om acht broers en zussen van de familie Bridgerton die een goede band met elkaar hebben. Ze doen allemaal hun best om liefde en geluk te vinden binnen de Londense high society, maar met een misstap begeven ze zich gelijk op gevaarlijk terrein. Bekijk hier waar je Bridgerton kunt streamen.

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
In aanloop naar de eerste maanlanding in de zomer van 1969 is een kind gefascineerd door het ruimteleven. Deze woont nabij de NASA-uitvalsbasis, maar verneemt alle nieuws en ontwikkelingen zoals miljoenen anderen via de televisie. Zijn grote droom is zijn gewone leven achter zich te laten en zich voor te bereiden op een ruimtereis naar de maan. Lees hier waar je vanaf 1 april Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood kunt kijken.

The Bubble (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal van deze komediefilm draait om een groep acteurs en actrices die vastzitten in een pandemische bubbel in een hotel. Ze proberen een film af te maken, en dat levert gevaarlijke maar hilarische taferelen op. Lees hier waar je vanaf 1 april The Bubble kunt kijken.

Sempre più bello [Forever Out Of My League] (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Na een riskante longtransplantatie keert Marta eindelijk terug naar haar leven. Ze gaat samen met Gabriele wonen, waardoor Jacopo en Federica op zoek moeten gaan naar nieuwe huisgenoten. Alles lijkt goed te gaan, maar dan wordt Marta plotseling weer ziek. Met spoed wordt ze naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier waar je vanaf 1 april Forever Out Of My League kunt kijken.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV