Zondag in Humberto: Pieter Omtzigt over uit huis geplaatste kinderen

Zondag in Humberto: Pieter Omtzigt over uit huis geplaatste kinderen
Dit zijn de gasten van zondag 27 maart

Kijktip :

Het is weer tijd voor de zondag talkshow Humberto, waarin je vlak voor de werkweek weer start nog even wordt meegenomen in het laatste nieuws. Dit zijn de gasten en onderwerpen van zondag 27 maart.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - 27 maart

  • Een half jaar nadat premier Rutte onderzoek beloofde zijn nog steeds honderden uit huis geplaatste kinderen niet terug bij hun ouders. Dat bleek uit Kamervragen van Pieter Omtzigt. Hij wil actie en een meldpunt om hereniging mogelijk te maken. Vanavond schuift Pieter Omtzigt aan bij Humberto.

  • De oorlog in Oekraïne is langer dan een maand bezig. Al die tijd deed correspondent van het RTL Nieuws Olaf Koens verslag. Nu is Olaf Koens even in Nederland en vanavond is hij te gast bij Humberto.

  • Giedo van der Garde schuift vanavond bij Humberto aan over de tweede race van het Formule1-seizoen. Kan Max Verstappen zich revancheren na vorige week?

  • Bijna een jaar geleden kwam er een abrupt einde aan zijn programma De Vooravond. Nu stapt Renze Klamer over naar RTL. Hij blikt vanavond voor het eerst uitgebreid terug aan tafel bij Humberto.

  • Kraantje Pappie, Rolf Sanchez en Thomas Acda bundelen hun krachten voor de nieuwe single 'Missen Zou'. Het nummer is het themalied voor de extra concertreeks van Vrienden Van Amstel Live. Vanavond spelen zij het live bij Humberto.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Humberto: Pieter Omtzigt over uit huis geplaatste kinderen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV