Vrijdag in De Verraders: welke Getrouwe is als eerste vermoord?

Vrijdag in De Verraders: welke Getrouwe is als eerste vermoord?
Verraders hebben eerste daad verricht

Kijktip :

In de tweede aflevering van De Verraders wordt duidelijk wie van de Getrouwen als eerste is vermoord door het drietal Verraders - Stefano Keizers, Ortál Vriend en Jamie Westland. Ook staan er weer enkele opdrachten op het programma.

De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Giel de Winter?
Elke aflevering van De Verraders laat ons achter met een spannende cliffhanger, want pas een week later is te zien wie van de Getrouwen uit het spel is gegooid. De cliffhanger van vorige week leek te hinten op Giel de Winter van StukTV, omdat die volgens de Verraders in staat is om zelf na te denken en andere Getrouwen in zijn gedachten mee te nemen.

Missie
Voor de eerste keer blijft er dus een stoel onbezet bij het ontbijt, en de Getrouwen balen hier flink van. Dat gevoel wordt nog eens versterkt als blijkt dat de vermoorde kandidaat een belangrijke rol speelt in de missie. De Getrouwen zijn nog maar nauwelijks van de schrik bekomen, maar moeten aan de ronde tafel alweer proberen een Verrader te elimineren.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV