Vanavond op tv: nieuw seizoen Love Is in the Air, Atlético Madrid - Manchester City

Vanavond op tv: nieuw seizoen Love Is in the Air, Atlético Madrid - Manchester City
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 13 april

Kijktip :

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Love Is in the Air van start op RTL 4, waarin Robert ten Brink familieleden herenigt. Verder onder meer de Champions League-wedstrijd Atlético Madrid - Manchester City. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 13 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Het verhaal van Nederland

NPO 1
20:35 uur

Vanavond is op NPO 1 de laatste aflevering van de indrukwekkende geschiedenisserie Het verhaal van Nederland te zien. Het laatste hoofdstuk gaat over de Tweede Wereldoorlog. Tussen 1940 en 1945 worden op ons grondgebied en voor onze ogen oorlogsmisdaden gepleegd - niet alleen door de Duitsers, maar ook door onszelf. Gewone burgers moeten ten koste van alles zien te leven en overleven in tijden van oorlog en bezetting.


Live: Atlético Madrid - Manchester City (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanavond om 21.00 uur een live verslag van de return tussen Atlético Madrid en Manchester City in de kwartfinales van de Champions League. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur. Afgelopen dinsdag stonden de twee grootmachten al tegenover elkaar in het Etihad Stadium in Manchester. Het spannende duel eindigde in een 1-0 overwinning voor Manchester City, dankzij een treffer van Kevin de Bruyne in de zeventigste minuut.


Terug: Love Is in the Air

RTL 4
21:30 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Love Is in the Air van start op RTL 4, waarin Robert ten Brink zijn reputatie van Doctor Love opnieuw waarmaakt. Dit seizoen van Love Is in the Air staat opnieuw in het teken van hereniging van familieleden die in alle uithoeken van de wereld wonen. De hereniging krijgt extra betekenis doordat de meesten elkaar vanwege de coronapandemie veel langer dan normaal niet hebben kunnen zien.


Docu: Haar naam was Grace Kelly

Eén
21:30 uur

Toen de Amerikaanse actrice Grace Kelly in de jaren vijftig van de vorige eeuw op het toppunt van haar roem was besloot ze Hollywood vaarwel te zeggen voor een huwelijk met prins Rainier van Monaco. De documentaire Haar naam was Grace Kelly krijgen we een beeld van de échte prinses Gracia. Met behulp van filmmateriaal dat door Grace en Rainier zélf gemaakt is wordt een portret van haar geschetst, omringd door kinderen, vrienden en familie.


Docu: Het dinsdagavondgevoel

NPO 2
22:30 uur

In de documentaire Het dinsdagavondgevoel gaan we terug naar het begin van de coronapandemie, in het voorjaar van 2020. Het Amsterdams Gemengd Koor staat vooraan in de rij als het virus Nederland binnendringt. Na hun uitvoering van de Johannes Passion in het Concertgebouw op 8 maart 2020 worden meer dan honderd koorleden ziek en zijn er vier sterfgevallen in de gelederen te betreuren. Zingen is plotseling een gevaarlijke activiteit geworden.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV