Krijgen Michelle en Barack Obama eigen serie?

Krijgen Michelle en Barack Obama eigen serie?
President in gesprek met Netflix

Nieuws :

De oud-president Barack Obama en zijn vrouw Michelle zijn in gesprek met Netflix om een nieuwe serie te produceren. De twee willen een serie maken waarin zij verhalen gaan vertellen, meldt The New York Times.

Een voormalig adviseur van Obama, Eric Schultz, laat weten dat Barack en Michelle Obama altijd geloofd hebben in de kracht van verhalen vertellen en doorgeven. "Ze hebben altijd verhalen verteld over mensen die een verschil hebben willen maken in deze wereld."

Barack and Michelle Obama

Hoe de nieuwe serie er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Ook is de deal met Netflix nog niet rond. The New York Times laat wel weten dat het uitgesloten is dat de oud-president met de nieuwe serie kritiek gaat uiten op Trump. Sinds zijn vertrek uit het Witte Huis houdt Obama zich juist op de vlakte over de ontwikkelingen in de VS.

Naast Netflix willen ook Apple en Amazon een programma maken met Obama. Houd Gids.tv in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen rond eventuele series met Barack en Michelle Obama.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Krijgen Michelle en Barack Obama eigen serie? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV