Donderdag in Khalid & Sophie: Royce de Vries over de zaak Cassandra van Schaijk

Donderdag in Khalid & Sophie: Royce de Vries over de zaak Cassandra van Schaijk
Dit zijn de gasten van donderdag 14 april

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 14 april. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie donderdag 14 april 2022

  • Vandaag bestaat het duo van dienst uit advocaat Zahra Boufadiss en oud-politiek verslaggever Wouke van Scherrenburg. We hebben het over armoede en Johnny de Mol.

  • De richtlijn dat uit huis geplaatste kinderen na een half jaar niet meer terug mogen naar hun ouders wordt afgeschaft. Dit bespreken we met advocaat Richard Korver, programmamaker Jojanneke van den Berge, ontwikkelingspsycholoog Karlijn Stals en een moeder.

  • Wim Helsen staat met zijn voorstelling ‘Niet mijn apen, niet mijn circus’ in het theater. Van verschillende kranten kreeg hij lovende kritiek. Vanavond vertelt hij over zijn voorstelling.

  • Royce de Vries zet het werk van zijn vader Peter R. de Vries voort. Hij vraagt aandacht voor de zaak van Cassandra van Schaijk, haar lichaam werd 15 jaar geleden gevonden. Samen met de rechercheur en nabestaanden schuift hij vanavond bij ons aan.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV