Nieuw seizoen College Tour begint zondag met Tim Hofman

Nieuw seizoen College Tour begint zondag met Tim Hofman
#BOOS-presentator te gast

Kijktip :

Zondag (24 april) gaat het nieuwe seizoen van College Tour van start, het interviewprogramma waarin Twan Huys met behulp van een zaal vol studenten een spraakmakende gast ondervraagt. In de eerste aflevering is presentator Tim Hofman te gast.

College Tour met Tim Hofman gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

The Voice of Holland
Ruim tien miljoen mensen zagen de #BOOS-aflevering van Hofman over de misstanden bij The Voice of Holland. Met zijn YouTube-kanaal vecht de presentator onbevreesd - en met draaiende camera - tegen onrecht. Dat levert hem een keer een gebroken kaak op, maar ook de Televizier-Ster voor Beste Online Videoserie.

Mondkapjesdeal
Hofman weet met zijn content regelmatig het nieuws te halen, bijvoorbeeld door afleveringen over het kinderpardon en de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden. Dit jaar wordt Tim Hofman uitgeroepen tot meest invloedrijke persoon in de media en presenteert hij op televisie de programma's Over mijn lijk en Pak de macht.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 24 april wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV