Klassieke horrorcomedy Tremors zie je dinsdag op Veronica

Klassieke horrorcomedy Tremors zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Voor een lekker onzinnige wegkijkfilm moet je dinsdag bij Veronica zijn, want daar is de klassieke horrorcomedy Tremors te zien. Dat wil niet zeggen dat dit een slechte film is, integendeel zelfs. Je kunt Tremors streamen via Google Play en iTunes.

Het verhaal
De hilariteit van deze horrorcomedy begint al bij de setting van de film: het stoffige plaatsje Perfection. Het is hier allesbehalve perfect, en daarom hebben de lapzwansen Valentine McKee en Earl Bassett besloten om binnenkort te vertrekken. Dan ontmoeten ze een mooie seismologe die onderzoek doet naar de mysterieuze trillingen in de grond. Ze ontdekt dat er een verschrikkelijke waarheid achter die trillingen zit: onder de grond leven enorme, bloeddorstige wormen, die het op de lokale bevolking gemunt hebben.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Een film over gigantische, bloeddorstige ondergrondse wormen? Dat moet wel een waardeloze B-film zijn. Het leuke is dat Tremors hiermee juist een eerbetoon brengt aan dat soort films en daar nog verdomd goed in slaagt ook. De spanning wordt regelmatig fraai opgebouwd, maar er zitten ook genoeg comedy-elementen in deze productie. Af en toe is de onnozelheid wel érg dik aangezet, maar het werkt wel.

Cast
Naast Kevin Bacon (Mystic River) en Fred Ward (2 Guns) zijn ook Finn Carter (Ghosts of Mississippi) en Michael Gross (Family Ties) te zien in Tremors. Deze film is geregisseerd door Ron Underwood (City Slickers).

Tremors (1990) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is dinsdag 26 april om 22.35 uur te zien op Veronica. Genre: comedy, horror. Speelduur: 96 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klassieke horrorcomedy Tremors zie je dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV