Vanavond op tv: nieuwe series No Return (NPO 2) en Glad IJs (Veronica) en meer

Vanavond op tv: nieuwe series No Return (NPO 2) en Glad IJs (Veronica) en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 20 mei

Kijktip :

Vanavond gaan er twee nieuwe series van start op televisie: Veronica komt met Glad IJs en op NPO 2 begint No Return. Maar er is meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 20 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Bed & Breakfast

NPO 1
20:35 uur

Vanavond sluit het seizoen van Bed & Breakfast af op NPO 1. In deze laatste aflevering gaan we naar het zuiden van Nederland - en zelfs de Belgische grens over. Aad en Jolanda bieden zowel luxe- als basiskamers aan. De bed & breakfast van John en zijn dochter Maaike bevindt zich in een stadse villa met zelfs een zwembad in de tuin. Nicole en Ron nemen de gasten mee de grens over. Net over de grens bij Maastricht in België runnen zij een bed & breakfast.


Filmdrama: Portrait of a Lady on Fire

Canvas
21:15 uur

Op de Vlaamse zender Canvas is vanavond het schitterende romantische drama Portrait of a Lady on Fire te zien. De jonge kunstenaar Marianne wordt aangesteld om een trouwportret te maken van Héloïse buiten haar medeweten. Hiervoor dient Marianne de vrouw bij daglicht zorgvuldig te observeren opdat ze 's nachts het portret kan schilderen. Gedurende deze dagen groeien de vrouwen naar elkaar toe, terwijl Héloïse haar laatste momenten van vrijheid beleeft vooraleer ze eeuwige trouw zweert aan haar man.


Tweede Hans: Marleen maakt zich zorgen

NPO 1
21:30 uur

We zijn aanbeland bij de vierde aflevering van de comedy-dramaserie Tweede Hans. We zien hoe Marleen zich steeds meer zorgen begint te maken om Hans. Ze ziet dat hij weinig onderneemt en vaak somber is. Daar kan ze zelf weinig aan veranderen, want Marleen heeft het steeds drukker op haar werk. Ondertussen blijft Hans zoeken naar een invulling van de dag. Bij zijn zoektocht naar een nieuwe tijdsbesteding komt Hans uit bij het dierenasiel, waar hij een dagje gaat helpen.


Start: Glad IJs

Veronica
21:30 uur

Veronica zendt vanaf vanavond de nieuwe komische misdaadserie Glad IJs uit. In deze Vlaamse serie volgen we Phil 'Frisco' Druyts, een hardwerkende selfmade man die extreem populair is onder zijn werknemers. Phil heeft het ijscobedrijf van zijn schoonvader overgenomen. Onder zijn leiding is het uitgegroeid tot een waar imperium. Achter de schermen speelt er echter van alles, want Phils ambitieuze zoon weet zijn moeder over te halen haar aandelen - en daarmee een meerderheid van het bedrijf - te verkopen aan een multinational.


Comedy: Monty Python's The Meaning of Life

Veronica
22:25 uur

Op Veronica is vanavond de bizarre comedy Monty Python's The Meaning of Life te zien. Het doldwaze Monty Python-team biedt in korte sketches een geheel eigen kijk op de zin van het leven. Elke periode van de levenscyclus wordt belicht, van het wonder der geboorte tot de onvermijdelijke dood. De verschillende scènes zijn zonder uitzondering absurd, zoals de rugbywedstrijd tussen leerlingen en het docententeam, de walgelijk dikke man die net één chocolaatje teveel eet met desastreuze gevolgen en de leraar die de les seksuele voorlichting wel heel letterlijk neemt.


Start: No Return

NPO 2
23:10 uur

Vanaf vanavond is op NPO 2 de vierdelige thrillerserie No Return te zien. In de serie maken we kennis met de familie Powell, die hoopt te gaan genieten van een idyllische vakantie in Turkije. Die verandert echter al snel in een nachtmerrie... De 16-jarige Noah maakt kennis met een meisje dat hem uitnodigt voor een strandfeest. Wanneer kort na het feest de politie het hotel binnenvalt en Noah arresteert, is dat het einde van de idyllische vakantie: Noah wordt beschuldigd van een serieuze misdaad.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe series No Return (NPO 2) en Glad IJs (Veronica) en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV