Vanavond op tv: The Passion: Hemelvaart, realityserie De Bevers en De Race om de Ringen

Vanavond op tv: The Passion: Hemelvaart, realityserie De Bevers en De Race om de Ringen
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 26 mei

Kijktip :

Vanavond staat er in de avond van Hemelvaartsdag een aantal bijzondere dingen op het programma: bijvoorbeeld een speciale Hemelvaart-editie van The Passion. Voor de liefhebbers van reality is er ook een gloednieuwe serie te zien: De Bevertjes. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 26 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Dit is de kwestie

NPO 2
20:27 uur

In het nieuwe journalistieke programma Dit is de kwestie onderzoeken presentatoren Tijs van den Brink, Margje Fikse en Kefah Allush de actualiteit vanuit prikkelende morele dilemma’s en ethische kwesties. In Dit is de kwestie worden maatschappelijke ontwikkelingen en trends vanuit universele en christelijke waarden bevraagd en bediscussieerd. Door in iedere aflevering de kwestie vanuit verschillende invalshoeken te belichten, biedt Dit is de kwestie kijkers de mogelijkheid het blikveld te verbreden en begrip van andere opvattingen dan de eigen te verdiepen.


Special: The Passion Hemelvaart

NPO 1
20:29 uur

The Passion is al jaren een groot succes op Witte Donderdag, vlak voor Pasen. Vanavond krijgt dat evenement voor het eerst een vervolg met The Passion Hemelvaart. KRO-NCRV en de Protestantse Kerk Nederland willen de kijker kennis laten maken met het verhaal van Hemelvaart, het ultieme verhaal over vertrouwen. In The Passion Hemelvaart wordt het vanuit drie perspectieven verteld: Petrus (Thomas Cammaert), de verteller (Ruud de Wild) en Maria Magdalena (Kim-Lian van der Meij). Zij wordt vergezeld door Maria (Noortje Herlaar) en de discipelen. Maria Magdalena is de eerste die ontdekt dat het graf van Jezus (Soy Kroon) leeg is en heeft het eerste contact met hem na zijn kruisiging. Ze krijgt de boodschap om samen met de discipelen het werk voort te zetten.


Actiefilm: The Dark Knight Rises

Veronica
20:29 uur

In The Dark Knight Rises is het acht jaar geleden sinds Batman in de duisternis verdween. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City de kop ingedrukt. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker is echter de opkomst van Bane, een gemaskerde terrorist die meedogenloze plannen heeft voor Gotham en Bruce Wayne dwingt om uit zijn zelfopgelegde ballingschap terug te keren. Maar het is nog maar de vraag of Batman het kan winnen van Bane.


Nieuw: De Bevers

RTL 5
20:31 uur

John de Bever, wie kent hem niet? Eén van de meest flamboyante feestzangers van Nederland maakt regelmatig zijn opwachting op televisie en vanaf vanavond is hij zelfs te zien in een heuse realitysoap: De Bevers. De carrière van John de Bever is veelzijdig. Hij maakte naam als veldvoetballer én zaalvoetballer en werd in 1997 zelfs verkozen tot beste zaalvoetballer van de wereld. Vervolgens scoorde hij in 2016 een enorme hit met 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Afgelopen jaar was De Bever nog te zien in het survivalprogramma Expeditie Robinson.


Nieuw: Race om de ringen

RTL 4
20:32 uur

Beau van Erven Dorens presenteert vanaf vanavond het nieuwe programma Race om de ringen, waarin zes stellen met trouwplannen testen hoe sterk hun relatie is. Daarnaast strijden ze tegen andere koppels om de huwelijksreis van hun dromen te winnen. In een loeispannende race, dwars door het prachtige Jordanië, nemen de koppels het in verschillende lichamelijk en geestelijk uitputtende, maar zo nu en dan ook hilarische opdrachten tegen elkaar op.


Nieuw: Ryan is zwanger

NPO 3
20:58 uur

In het nieuwe programma Ryan is zwanger volgen we het stel Ryan en David. Als je ze op straat tegenkomt zou je niet denken dat zij samen op biologische wijze een kind kunnen krijgen - en toch gaat die kinderwens wat hen betreft wel in vervulling.


Comedydrama: Jerry Maguire

NET 5
22:40 uur

Jerry Maguire is een succesvolle manager van topsporters. Als op een dag zijn geweten begint op te spelen, besluit hij zijn nieuwe filosofie tot uitdrukking te brengen als onafhankelijke manager. Dit doet hij samen met de enige atleet die hem trouw is gebleven, de footballspeler Rod Tidwell, en zijn collega Dorothy.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: The Passion: Hemelvaart, realityserie De Bevers en De Race om de Ringen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV