Vanavond op tv: docu over Basic Instinct, Roxanne uit B&B Vol liefde in Steenrijk, straatarm

Vanavond op tv: docu over Basic Instinct, Roxanne uit B&B Vol liefde in Steenrijk, straatarm
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 juni

Kijktip :

Vanavond zendt NPO 2 de documentaire Basic Instinct: seks, spanning en Stone uit ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van de film. Verder zien we onder meer een herhaling van Steenrijk, straatarm met Roxanne uit B&B Vol liefde. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië: staatsieportret

RTL 4
20:30 uur

Vanavond is de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië te zien op RTL 4. Waar deelnemers aan andere seizoenen van Het Perfecte Plaatje de finale moeten halen om naar het buitenland te mogen, vindt deze hele reeks plaats in het zonnige Zuid-Amerikaanse land. De fotografen duiken voor een macroshoot wel heel dicht op hun onderwerp en reizen voor een staatsieportret af naar een Argentijns paleis.


Steenrijk, straatarm: Roxanne uit B&B Vol liefde

SBS 6
20:30 uur

Vorige week herhaalde SBS6 de aflevering van Steenrijk, straatarm met zanger Henk Dissel en ook deze week is een 'bekende Nederlander' aan de beurt. In 2020 deed Roxanne Filion namelijk mee. Zij werd vorig jaar landelijk bekend dankzij het programma B&B Vol liefde. In het Brabantse Roosendaal maken wonen Dominique en Roxanne. Roxanne runt er een goedlopende bed & breakfast en een cateringbedrijf. Dominique is als ruiter en trainster op hoog niveau actief in de paardendressuur en is net als Roxanne ondernemend ingesteld.


Avonturenfilm: Apocalypto

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de avonturenfilm Apocalypto te zien. Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk, en aan het einde wacht Jaguar Paw een gruwelijk einde. Door een speling van het lot krijgt hij de kans te ontsnappen. Aangespoord door de liefde voor zijn vrouw en familie, probeert hij terug naar huis te keren om zijn cultuur levend te houden.


Actiefilm: Kingsman - The Secret Service

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de geweldige actiefilm Kingsman: The Secret Service uit. Gary, een jongen wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent. Precies op dat moment wordt de wereld bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.


Terug: Welcome to Plathville

TLC
21:30 uur

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van Welcome to Plathville te zien op TLC. In deze serie volgen we de familie Plath, een blond, blauwogig gezien van elf personen in Zuidoost-Georgia. Ze hechten veel waarde aan muziek, religie, het gezinsleven en een traditionele rolverdeling. Van die liefde voor het gezinsleven lijkt weinig over. De ooit zo hechte familie Plath blijft versplinterd in afzonderlijke huishoudens.


Docu: Basic Instinct - seks, spanning en Stone

NPO 2
23:05 uur

Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat Basic Instinct in de bioscopen verscheen. Hoewel deze erotische thriller van Paul Verhoeven niet kon rekenen op echt lovende kritieken, was de film hét bioscoopsucces van 1992. Dertig jaar na dato blikken hoofdrolspelers Michael Douglas en Sharon Stone, regisseur Paul Verhoeven en anderen terug op deze bijzondere film. De documentaire Basic Instinct: seks, spanning en Stone schetst door deze interviews - vol onthullende anekdotes - en veel filmfragmenten hoe één van de meest controversiële films van de jaren negentig werd gemaakt.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV