Vanavond op tv: Droomhuis gezocht en eerste deel van docu Refolutie te zien

Vanavond op tv: Droomhuis gezocht en eerste deel van docu Refolutie te zien
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 juni

Kijktip :

Vanaf vanavond zijn er herhalingen van Droomhuis gezocht te zien op NPO 1. In deze eerste aflevering gaan we naar het zonnige Florida, de Sunshine State in de Verenigde Staten. Sybrand Niessen probeert een droomhuis te vinden voor Ilona en Marcel. Ook wordt er op België Eén vanaf vanavond opnieuw het eerste seizoen van de Britse drama-misdaadserie The Pembrokeshire Murders uitgezonden.

Christelijk geloof
In het documentaire-tweeluik Refolutie volgt presentator Rutger Castricum reformatorische jongeren die zijn opgegroeid met conservatieve normen en waarden uit het christelijk geloof. En vanavond gaat het derde seizoen van de Italiaanse dramaserie De geniale vriendin van start op NPO 2. Dit seizoen heeft als ondertitel Wie vlucht en wie blijft. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 juni hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Refolutie

NPO 3
20:25 uur

In het documentaire-tweeluik Refolutie volgt presentator Rutger Castricum reformatorische jongeren die zijn opgegroeid met conservatieve normen en waarden uit het christelijk geloof. Hun levensinstelling delen ze steeds vaker actief met de rest van het land. Ze laten van zich horen op social media en mengen zich in actuele discussies.

Actiefilm: Conan the Barbarian

RTL 7
20:29 uur

De jonge Conan verliest in de film Conan the Barbarian zijn ouders na een klopjacht van de kwaadaardige heerser Thulsa Doom. Conan wordt verkocht aan slavenhandelaren, die hem trainen om mee te doen aan de barbaarse spelen in de arena. Daar strijdt men voor de eer en betaalt de verliezer met zijn leven. Conan wordt steeds sterker, totdat hij niet meer in bedwang kan worden gehouden door zijn meesters. Ze besluiten hem vrij te laten, wat voor Conan het begin is van de zoektocht naar de moordenaars van zijn ouders.

Terug: Droomhuis gezocht

NPO 1
20:34 uur

Er zijn weer herhalingen van Droomhuis gezocht te zien op NPO 1. In de eerste aflevering zien we Ilona en Marcel. In december 1988 kwamen zij voor het eerst in Florida, tijdens hun huwelijksreis. Dit was een schot in de roos en sindsdien komen ze regelmatig in deze staat. In de Verenigde Staten zijn ze in totaal meer dan twintig keer geweest. Van alle reizen blijft Orlando (Florida) hun favoriet en daarom willen ze er nu een huis kopen.

Start: The Pembrokeshire Murders

Eén
20:37 uur

België Eén zendt vanaf vanavond opnieuw het eerste seizoen van de Britse drama-misdaadserie The Pembrokeshire Murders. Deze driedelige serie is in twee lange delen van speelfilmlengte te zien op de Vlaamse zender.

Animatiefilm: Big Hero 6

SBS 9
22:33 uur

Hiro Hamada is in de film Big Hero 6 een wonderkind en robotica-expert. Hij raakt betrokken bij een crimineel plan dat de hectische, hightech stad San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn beste vriend, de robot Baymax, sluit Hiro zich aan bij een team van onervaren misdaadbestrijders om de stad te redden.

Start: De geniale vriendin seizoen 3

NPO 2
23:12 uur

Vanaf donderdag 17 juni zien we bij NPO 2 het derde seizoen van de Italiaanse dramaserie De geniale vriendin. Dit seizoen heeft als ondertitel Wie vlucht en wie blijft en speelt zich af in de roerige jaren zeventig. Er wordt gestreden voor vrijheid en gelijkheid, maar gelden die nieuwe verworvenheden ook voor Lila en Lenù?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV