Vanavond op tv: Nederland is vol over de landbouwsector en Undercover in Nederland

Vanavond op tv: Nederland is vol over de landbouwsector en Undercover in Nederland
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 18 september

Kijktip :

Vanavond zien we de tweede aflevering van Nederland is vol. Deze week duiken Pauw en Heijne echter in één van de grote actuele problemen in Nederland: de landbouwsector. Na een zomer vol boerenprotesten besluit Nederland is vol het probleem tegen het licht te houden. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 18 september.

Queen Elizabeth
Ook zien we vanavond de start van een gloednieuwe documentaireserie My Life as a Rolling Stone op Canvas. Ook zien we de docu Elizabeth: The Unseen Queen, deze werd speciaal gemaakt voor het jubileum van Queen Elizabeth op de Britse troon. En in Undercover in Nederland zien we het vervolg op de uitzending van vorige week. Daarin ontmaskerde en confronteerde Alberto Stegeman een afvalcoach die anorexiapatiënten aanmoedigde om nóg meer af te vallen. Deze afvalcoach is - ondanks het politie-optreden - nog altijd niet gestopt met zijn praktijken. Bekijk alle tv-tips voor zondag 18 september hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Oorlogsfilm: Three Kings

RTL 7
20:00 uur

Aan het einde van de Golfoorlog vervelen vier Amerikaanse soldaten zich. Ze bedenken in de film Three Kings een plan om een bunker te beroven met een goudvoorraad die door het Irakese leger is gestolen. Maar dan ontdekken ze dat de plaatselijke bevolking op het punt staat geëxecuteerd te worden vanwege de hulp aan de Amerikanen. Ze besluiten in actie te komen.

Start: My Life as a Rolling Stone

Canvas
20:11 uur

Vanavond begint de gloednieuwe documentaireserie My Life as a Rolling Stone op Canvas. De serie begint met een aflevering over Jagger, één van de beroemdste frontmannen uit de rockgeschiedenis.

Docu: Elizabeth - The Unseen Queen

NPO 1
20:24 uur

In juni was de bijzondere documentaire Elizabeth: The Unseen Queen al op televisie te zien, ter gelegenheid van het zeventigjarig jubileum van Queen Elizabeth II op de Britse troon. Vanavond is de documentaire opnieuw te zien op NPO 1, dit keer vanwege het overlijden de koningin.

Undercover in Nederland: afvalcoach is niet gestopt

SBS 6
21:30 uur

Deze week is in Undercover in Nederland een ontluisterend vervolg te zien op de uitzending van vorige week. Daarin ontmaskerde en confronteerde Alberto Stegeman een afvalcoach die anorexiapatiënten aanmoedigde om nóg meer af te vallen. Deze afvalcoach is - ondanks het politie-optreden - nog altijd niet gestopt met zijn praktijken.

Nederland is vol: de landbouwsector

NPO 1
21:50 uur

In het programma Nederland is vol onderzoeken Jeroen Pauw en Sander Heijne of Nederland de grenzen van de groei heeft bereikt. Daarbij duiken ze onder meer in de chaos op Schiphol, de explosie van toeristen en het verkeer. Deze week duiken Pauw en Heijne echter in één van de grote actuele problemen in Nederland: de landbouwsector.

Actuele video's

Meer actuele video's