Van Barneveld - Van Gerwen live op RTL 7

Van Barneveld - Van Gerwen live op RTL 7
Dartswedstrijd in Premier League

Sport :

In de achtste speelronde van de Premier League Darts komen de Nederlande darters Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen tegen elkaar in actie. RTL 7 zendt de speelronde in Belfast op 29 maart live op tv uit.

Van Gerwen is momenteel de koploper met twaalf punten. Hij won zijn laatste vijf wedstrijden in de Premier League allemaal. Van Barneveld is de nummer vier met acht punten. Tussen hen in staan de Engelsen Michael Smith en Rob Cross met tien punten.

Van Gerwen en Van Barneveld

RTL 7 doet wekelijks verslag van de Premier League Darts. Op tv zijn er live-uitzendingen als er geen voetbal is en via de livestream zijn alle wedstrijden te zien. De speelronde in Belfast wordt vanaf 19.30 uur uitgezonden op RTL 7 en online.

Hoe laat is Van Barneveld - Van Gerwen?
De wedstrijd tussen de twee Nederlanders is de derde van de avond. De eerste partij start om 20.10 uur, waardoor Van Barneveld - Van Gerwen naar verwachting rond 21.40 uur zal beginnen.

De Premier League Darts is donderdag 29 maart vanaf 19.30 uur live te zien op RTL 7 en via de livestream van RTL 7 Darts.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Van Barneveld - Van Gerwen live op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen