Sport Vandaag | Feyenoord in de Champions League

Sport Vandaag | Feyenoord in de Champions League
Overzicht livesport vandaag

In de groepsfase van de UEFA Champions League is Feyenoord vanavond toe aan de derde wedstrijd. Thuis tegen Shakhtar Donetsk uit Oekraïne wordt vanavond gespeeld voor de eerste punten. Bekijk hier welke livesport vandaag allemaal te zien is.

  • Voetbal: UEFA Champions League

De Champions League-wedstrijd Feyenoord - Shakhtar Dontesk is om 20:45 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen op Ziggo Sport Select naar het schakelprogramma met alle hoogtepunten kijken.

Een aantal duels wordt ook in zijn geheel live uitgezonden. Naast Feyenoord - Shakhtar zijn dat Real Madrid - Tottenham Hotspur (Ziggo Sport Golf), Manchester City - Napoli (Ziggo Sport Racing), Apoel FC - Borussia Dortmund (Ziggo Sport Extra 1) en AS Monaco - Besiktas (Ziggo Sport Extra 2).

Om 16:00 uur kun je op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select ook kijken naar de UEFA Youth League. De wedstrijd AS Monaco - Besiktas wordt live uitgezonden.

  • Voetbal: overig

Er is meer dan alleen Champions League-voetbal vandaag. Het WK voetbal onder 17 is toe aan de achtste finales. Op Eurosport 2 zijn Frankrijk - Spanje (13:15 uur) en Engeland - Japan (16:15 uur) live te zien.

Om 14:00 uur is op Eurosport 1 de loting voor de WK-kwalificatie play-offs te zien. Dan blijkt welke landen tegen elkaar strijden om de laatste plekken op het WK in Rusland.

  • Wielrennen: presentatie rittenschema Tour de France

Om 11:30 uur wordt het rittenschema van de Tour de France van 2018 gepresenteerd. De presentatie is tot 13:00 uur live te zien op NOS.nl en Eurosport 1.

  • Tennis: Moskou en Luxemburg

Na de tennistoernooien in Azië wordt er deze week gespeeld in Europa. De Kremlin Cup, het ATP-toernooi in Moskou, is vanaf 10:00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Het vrouwentoernooi wordt uitgezonden op FOX Sports 4. Niet alleen in Moskou, maar ook in Luxemburg wordt een WTA-toernooi georganiseerd. Ook die wedstrijden zijn te zien op FOX Sports 4.

  • Snookers: Home Nations Series

Tot 22 oktober vinden de Open Engelse Kampioenschappen snooker plaats. Het liveverslag van dit toernooi is te zien op Eurosport 1. Vanaf 14:30 uur begint het middagprogramma, vanag 20:00 uur is het avondprogramma te zien.

  • Honkbal: MLB Championship Series

Vanavond worden twee wedstrijden in de Amerikaanse MLB uitgezonden op FOX Sports 6. De vierde wedstrijd in de MLB-play-off tussen de New York Yankees en Houston Astros uit de American League Championship Series wordt vanaf 23:00 uur uitgezonden. Daarna kun je om 03:00 uur nog kijken naar de derde wedstrijd in de MLB-play-off tussen de Chicago Cubs en de Los Angeles Dodgers uit de National League League Championship Series.

  • IJshockey: NHL-wedstrijd Rangers - Penguins

In de Amerikaanse ijshockeycompetitie, de NHL, wordt het duel New York Rangers - Pittsburgh Penguins gespeeld. Vanaf 01:00 uur is de wedstrijd te zien op FOX Sports 2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sport Vandaag | Feyenoord in de Champions League of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV