Donderdag in Jinek: Tim de Wit over aftreden Britse premier Liz Truss

Donderdag in Jinek: Tim de Wit over aftreden Britse premier Liz Truss
Dit zijn de gasten van donderdag 20 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 20 oktober.

De gasten van Jinek op donderdag 20 oktober

  • Het is een puinhoop in Engeland: Liz Truss was nog maar 6 weken premier en neemt nu alweer ontslag. Wat ging er mis? Tim de Wit legt het vanavond bij Jinek uit.

  • Ruim 38 jaar geleden verdween de destijds 19-jarige Germa van den Boom uit haar ouderlijk huis in Nieuwendijk. Jarenlang probeerde Peter R. de Vries antwoord te krijgen op de vragen rondom haar vermissing, maar nooit lukte het. Vanavond doen Kelly de Vries en Conny Langerak, de zus van Germa een ultieme poging.

  • Regisseur Cheeru Mampaey liep twee jaar mee met Andre Hazes Jr. en maakte de indrukwekkende docuserie Crossroads. Vanavond vertelt ze hoe ze te werk is gegaan. Regisseur John Appel schuift ook aan, hij maakte eerder de legendarische documentaire over André Hazes sr en zag in de serie opvallende paralellen tussen vader en zoon.

  • Negen keer Olympisch kampioen en dertig keer wereldkampioen. Het zijn duizelingwekkende cijfers.Sven Kramer kreeg gisteren in Seoul een internationale oeuvreprijs voor zijn uitzonderlijke prestaties. We vieren de carrière van deze schaatsgrootheid in Jinek!

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's