Confrontaties met hackers in Online Misbruik Aangepakt

Confrontaties met hackers in Online Misbruik Aangepakt
John van den Heuvel en Nicolette Kluijver sporen daders op

Kijktip :

In het nieuwe RTL 5-programma Online Misbruik Aangepakt confronteren John van den Heuvel en Nicolette Kluijver daders van online misbruik met de gevolgen van hun acties. Bovendien helpen zij slachtoffers, zoals Laura Ponticorvo.

De bekende vlogger is de hoofdpersoon in de eerste aflevering. John, Nicolette en Laura confronteren de man die haar leven een hel maakte. Het leven van Laura Ponticorvo veranderde drastisch toen in maart 2017 een hacker inbrak op haar iCloud, gevoelige privéfoto’s wist te bemachtigen en deze verspreidde over het internet.

Laura Ponticorvo

John van den Heuvel en Nicolette Kluijver komen in actie en verdiepen zich in de zaak. Al snel blijkt dat de politie de mogelijke dader in het vizier heeft. Online Misbruik Aangepakt schetst het complete verhaal én een confrontatie tussen Laura en de dader.

Voor Online Misbruik Aangepakt komen John van den Heuvel en Nicolette Kluijver in actie om de slachtoffers te helpen en het verspreiden van de foto’s en video’s te stoppen. De gevolgen voor de slachtoffers zijn namelijk vaak desastreus, terwijl de daders maar zelden worden aangesproken of vervolgd voor hun daden.

Online Misbruik Aangepakt is vanaf maandag 23 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Confrontaties met hackers in Online Misbruik Aangepakt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV