Legion seizoen 2 in juni te zien op FOX

Legion seizoen 2 in juni te zien op FOX
Marvel-serie keert terug

Nieuws :

Het tweede seizoen van de Amerikaanse tv-serie Legion wordt vanaf juni 2018 uitgezonden door FOX. De Nederlandse seriezender zendt de Marvel-serie uit met dubbele afleveringen.

Legion speelt zich af in het X-Men-universum en vertelt het verhaal van Dave Haller (gespeeld door Dan Stevens). Dave denkt dat hij schizofreen is, maar dan komt hij erachter dat hij misschien wel 's werelds machtigste mutant ooit is. Legion is een complex maar intrigerend verhaal, dat wordt verslonden door Marvel-fans.

Schokkende conclusie
Van kinds af aan gaat David van de ene psychiatrische inrichting naar de andere. Op een gegeven moment komt hij tot de schokkende conclusie dat alle stemmen en visioenen in zijn hoofd misschien wel realiteit zijn. Hij komt in contact met Melanie Bird (Jean Smart), een veeleisende maar zorgzame therapeute. Zij staat aan het hoofd van een team specialisten met een bijzondere, unieke gave. Samen helpen ze David om zijn verborgen krachten te leren kennen en beheersen. Aan het einde van seizoen 1 verdrijven David en zijn vrienden, na een ultieme eindstrijd, de kwaadwillende parasiet uit Davids lichaam.

Seizoen 2
De 'demon' deed zich voor als Davids vriend Lenny (Aubrey Plaza), maar in werkelijkheid is hij de welbekende Marvel-superschurk Amahl Farouk (Navid Negahban). In het tweede seizoen ontsnapt Farouk en vindt hij een nieuwe gastheer in de vorm van Oliver Bird (Jemaine Clement), de man van Melanie. Bovendien neemt hij David mee naar een onbekende plek. Het team van specialisten zal moeten samenwerken om de twee terug te vinden.

Legion seizoen 2 is vanaf donderdag 7 juni wekelijks met dubbele afleveringen vanaf 21.00 uur te zien op FOX.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV