Streamingtips voor dit weekend: welke nieuwe films en series kun je kijken?

Streamingtips voor dit weekend: welke nieuwe films en series kun je kijken?
Met onder meer The Diplomat en Dead Ringers

Film :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Mighty Morphin' Power Rangers (woensdag 19/4, Netflix, film) Het is dertig jaar geleden sinds de kwaadaardige tovenares Rita Repulsa uit haar gevangenis wist te ontsnappen en de wijze Zordon als antwoord daarop de Power Rangers vormde. Lees ook de recensie.

Chimp Empire (woensdag 19/4, Netflix, docu) Een grote troep van honderdtwintig chimpansees gedijt goed in een groot woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium. Lees ook de recensie.

True Lies (woensdag 19/4, Netflix, bingen) Harry Tasker is een eersteklas internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector. Zijn vrouw Helen is een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine. Op een dag doet ze de schokkende ontdekking dat haar schijnbaar gewone man een buitengewoon dubbelleven leidt. Kijk ook de trailer.

The Mandalorian, S3 (woensdag 19/4, Disney+, finale) De Mandalorians hebben het zwaar: zonder thuiswereld en zwaar uit elkaar gespat zijn ze door de melkweg verspreid. Din Djarin en Bo-Katan Kryze brengen ze weer samen met één doel: Mandalore terugwinnen van de Empire. Lees ook de recensie.

How I Met Your Father, S2 (woensdag 19/4, Disney+, bingen) In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat hen terug naar het jaar 2021 katapulteert. Kijk ook de trailer.

Nope (woensdag 19/4, SkyShowtime, film) De film volgt enkele inwoners aan de eenzame kloof van het binnenland in Californië. Ze zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject. Lees ook de recensie.

The Diplomat (donderdag 20/4, Netflix, bingen) Kate Wyler is de nieuwe ambassadeur van de VS in het Verenigd Koninkrijk. Oorlog broeit op het ene continent en kookt over op het andere. Lees ook de recensie.

Tooth Pari: When Love Bites (donderdag 20/4, Netflix, bingen) Een rebelse vampier met een gebroken tand valt voor een verlegen tandarts in Kolkata. Maar heeft die combinatie van menselijke en mystieke krachten wel kans op slagen? Kijk ook de trailer.

Quasi (donderdag 20/4, Disney+, bingen) Een ongelukkige bultenaar snakt naar liefde, maar hij raakt betrokken bij een moordzuchtige vete tussen de paus en de koning van Frankrijk wanneer ze de bultenaar allebei bevelen om de ander te doden. Kijk ook de trailer.

Komende zaterdag (22 april) is het Earth Day. Speciaal voor die gelegenheid heeft Gids.tv de beste natuurdocumentaires op Netflix, de beste natuurdocumentaires op Disney+ en de beste natuurdocumentaires op HBO Max.

Star Trek: Picard, S3 (donderdag 20/4, Prime Video, finale) Jean-Luc Picard leidt inmiddels een rustig leventje, sinds hij veertien jaar geleden met pensioen is gegaan bij de Starfleet. Hij runt de wijngaard van zijn familie, maar wordt nog steeds gekweld door de dood van Data. Kijk ook de trailer.

Rough Diamonds (vrijdag 21/4, Netflix, bingen) Nadat hij jaren geleden zijn familie en de ultraorthodoxe Joodse manier van leven de rug heeft toegekeerd, keert Noah Wolfson terug naar Antwerpen. Hij ontdekt dat zijn broer het eens zo machtige familiebedrijf in de problemen heeft gebracht door diamanten te verhandelen met schimmige partners. Kijk ook de trailer.

A Tourist Guide to Love (vrijdag 21/4, Netflix, film) Een Amerikaanse moet voor haar werk bij een reisbureau naar Vietnam, waar een vrijgevochten gids haar laat zien hoe heerlijk het is om avontuurlijk te leven. Kijk ook de trailer.

One More Time (vrijdag 21/4, Netflix, film) Op haar 40e verjaardag doet Amelia een noodlottige wens: ze wil terug naar 2002, toen ze 18 was. Daar krijgt ze al snel spijt van, want ze moet die dag steeds opnieuw beleven. Kijk ook de trailer.

Chokehold [Boga Boga] (vrijdag 21/4, Netflix, film) Een koppel uit Istanbul begint na een schandaal een nieuw leven aan de Egeïsche kust. Maar ze ontdekken al snel dat de bevolking daar hen liever kwijt dan rijk is. Lees ook de recensie.

Dead Ringers (vrijdag 21/4, Prime Video, bingen) Elliot en Beverly Mantle zijn tweelingen die alles delen: drugs, geliefden en een onverbloemd verlangen om alles te doen wat nodig is - inclusief het verleggen van de grenzen van de medische ethiek - in een poging om verouderde praktijken aan te vechten. Kijk ook de trailer.

Intruder (vrijdag 21/4, NPO Plus, bingen) De serie draait om Sam en Rebecca, die wonen in een idyllisch plaatsje aan de kust. Het stel komt in de probelemen nadat er wordt ingebroken door twee tieners en Sam een van de twee in de rug steekt als deze probeert weg te komen. Kijk ook de trailer.

Extrapolations (vrijdag 21/4, Apple TV+, finale) Deze serie speelt zich af in een nabije toekomst waarin de chaotische effecten van klimaatverandering ingebed zijn in ons dagelijks leven. Kijk ook de trailer.

Ghosted (vrijdag 21/4, Apple TV+, film) Het verhaal gaat over Cole en Sadie. De nuchtere Cole valt na één afspraakje als een blok voor de mysterieuze Sadie en vertelt trots aan zijn familie dat zij wel eens de ware kan zijn. Lees ook de recensie.

Secrets of the Elephants (zaterdag 22/4, Disney+, serie) Olifanten zijn krachtig, liefdevol en wijs, maar we beginnen eigenlijk heden ten dage pas hun diepste geheimen te ontrafelen. James Cameron reist de wereld rond om het strategisch denken, de complexe emoties en de verfijnde taal van olifanten te leren en te ontdekken. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's