Streamingtips voor dit weekend: deze films en series zijn nieuw

Streamingtips voor dit weekend: deze films en series zijn nieuw
Met onder meer Oei, ik groei! en Never Have I Ever

Kijktip :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

The Idol (HBO Max. maandag 5/6, serie, wekelijks) Nadat een zenuwinzinking haar laatste tour de das omdeed, is Jocelyn vastbesloten om haar status als de grootste en meest sexy popster van Amerika terug te eisen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een nachtclubmanager met een smerig verleden. Lees ook de recensie.

Arnold (Netflix. woensdag 7/6, docuserie, bingen) Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van bodybuildingkampioen tot Hollywoodster en politicus. Lees ook de recensie.

Avatar: The Way of Water (Disney+. woensdag 7/6, film) Jake Sully leeft met zijn nieuw gevonden familie op de planeet Pandora. Wanneer een bekende dreiging terugkeert om af te maken wat al eerder was begonnen, moet Jake samenwerken met Neytiri en het leger van het Na'vi ras om hun planeet te beschermen. Lees ook de recensie.

De droom van de jeugd (NPO Plus. woensdag 7/6, serie, bingen) De serie gaat over een normaal gezin, waarin een groot geheim als vergif door meerdere generaties heen sijpelt. We volgen de familie van de jaren zestig tot in het heden, waarbij tevens verschillende historische gebeurtenissen en maatschappelijke bewegingen voorbijkomen. Lees ook de recensie.

Met het warme weer kan je wel behoefte hebben aan een aantal waterfilms. Gids.tv heeft drie tips op een rij gezet.

Never Have I Ever, S4 (Netflix. donderdag 8/6, serie, bingen) Devi bereid zich samen met haar beste vriendinnen Fabiola en Eleanor voor om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstjes af te vinken: sollicitatiegesprekken, limousineritten en het eindelijk dragen van een pet en toga. Lees ook de recensie.

The Good Bad Mother (Netflix. donderdag 8/6, serie, finale) Een ambitieuze aanklager houdt na een tragisch ongeval het mentale vermogen van een kind over, waardoor hij en zijn moeder moeten proberen hun relatie te herstellen. Kijk ook de trailer.

Tour de France: Unchained (Netflix. donderdag 8/6, serie, bingen) Deze pakkende en dramatische docuserie volgt zeven teams van wielrenners tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld. Kijk ook de trailer.

Flamin' Hot (Disney+. donderdag 8/6, film) Het inspirerende verhaal van Richard Montañez, een onderhoudsman bij chips-fabrikant Frito-Lay. Dankzij zijn Mexicaans-Amerikaanse achtergrond kon hij een revolutie ontketenen met de Flamin' Hot Cheetos, de hete zoutjes die de snackindustrie veranderden en een fenomeen werden in de internationale popcultuur. Kijk ook de trailer.

Culpa Mia (Prime Video. donderdag 8/6, film) Noah moet haar stad, vriendje en vrienden achterlaten en intrekken in het landhuis van William Leister, de nieuwe rijke echtgenoot van haar moeder. Op zeventienjarige leeftijd, trots en onafhankelijk, verzet Noah zich tegen haar nieuwe luxe leven. Daar ontmoet ze Nick, haar nieuwe stiefbroer, en al vanaf het begin is er een botsing tussen hun sterke persoonlijkheden. Kijk ook de trailer.

Oei, ik groei! (Netflix. vrijdag 9/6, film) Advocate Anne gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en maakt grote stappen op weg. Maar al snel komt ze erachter dat zo’n carrière en een baby grote uitdagingen met zich meebrengen. Lees ook de recensie.

This World Can't Tear Me Down [Questo Mondo Non Mi Rendera Cattivo] (Netflix. vrijdag 9/6, serie, bingen) De serie vertelt een verhaal over de zoektocht naar je plek in de maatschappij en hoe je dicht bij jezelf blijft in het midden van grote levensproblemen. Kijk ook de trailer.

Human Resources, S2 (Netflix. vrijdag 9/6, serie, bingen) De spin-off van Big Mouth draait om Hormone Monsters, Depression Kitties, Shame Wizards, die samen de mensheid door elk aspect van hun leven loodsen. Kijk ook de trailer.

Bloodhounds (Netflix. vrijdag 9/6, serie, bingen) Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële middelen. Kijk ook de trailer.

Beau en Michiel in Amerika (Videoland. vrijdag 9/6, docuserie, bingen) Michiel Vos en Beau van Erven Dorens go way back. De twee vrienden kennen elkaar al sinds hun studententijd. Waar Michiel Beau vaak bezoekt om aan te schuiven in zijn talkshow, worden de rollen nu omgedraaid. Beau gaat op bezoek bij Michiel in zijn woonplaats New York City en samen gaan ze op reis door Amerika. Kijk ook de trailer.

First Five (HBO Max. vrijdag 9/6, serie, wekelijks) De serie volgt voormalig premier Sanna Marin aan het roer van de Finse regering in ongekende tijden. De documentaire gaat achter de schermen om getuige te zijn van het leven van het wereldberoemde vrouwelijke kabinet en verkent thema’s van macht en vrouwelijkheid. Kijk ook de trailer.

Creed III (Prime Video. vrijdag 9/6, film) Het verhaal gaat verder met Adonis Creed (Michael B. Jordan) in de hoofdrol. Na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven. Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Lees ook de recensie.

The Crowded Room (Apple TV+. vrijdag 9/6, serie, bingen) Anthologieserie die waargebeurde, inspirerende verhalen vertelt over mensen die eerder hebben geworsteld, maar hebben leren leven met geestesziekten. Zo zien we Billy Milligan. HIj was de eerste persoon die in de rechtbank vrijgesproken is van een misdrijf vanwege zijn dissociatieve identiteitsstoornis. Lees ook de recensie

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV