Finale play-offs Eredivisie FC Utrecht - Vitesse live op tv

Finale play-offs Eredivisie FC Utrecht - Vitesse live op tv
Strijd om Europees voetbal

Sport

FC Utrecht en Vitesse strijden in de finale van de play-offs om het laatste ticket voor de UEFA Europa League. Het extraatje van het Eredivisieseizoen eindigt zaterdag 19 mei met de terugwedstrijd. FOX Sports doet rechtstreeks verslag.

Heenwedstrijd
De heenwedstrijd eindigde dinsdag in een 3-2 overwinning voor Vitesse. Guram Kashia maakte de winnende in blessuretijd. Bekijk hier de samenvatting van de heenwedstrijd.

Europees voetbal
De winnaar van de dubbele ontmoeting krijgt een ticket voor de UEFA Europa League. FC Utrecht of Vitesse zal dan op 26 juli aan de tweede kwalificatieronde (van de vier) beginnen.

Play-offs op tv
Sportzender FOX Sports zendt de play-offs live uit op televisie. Zaterdag begint de voorbeschouwing om 20.00 uur op FOX Sports 1. Om 20.45 uur begint de wedstrijd. De samenvatting is om 23.05 uur te zien in NOS Studio Sport op NPO 1.

Lees ook: Finales Jupiler League play-offs 2018 live op tv

FC Utrecht - Vitesse is zaterdag 19 mei om 20.45 uur live te zien op FOX Sports 1.

Tags: voetbal, sport, wedstrijd, eredivisie, vitesse, uefa europa league, fc utrecht, live, nos, jupiler league, finale, televisie, overwinning, europa league, play-offs, uefa, studio sport, guram kashia, FOX Sports, twitter, fox, npo 1, live op tv, fox sports 1

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »