Top 5 van series en films vol Britse koninklijke allure

Top 5 van series en films vol Britse koninklijke allure
De bruiloft van Harry en Meghan en zijn geschiedenis

Kijktip :

Het is een zonnige dag voor de Britse koninklijke familie nu Prins Harry getrouwd is met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Een majestueuze dag vol romantiek en liefde. Deze koninklijke top 5 staat in het teken van deze bruiloft, met documentaires, films en series van het heden en de geschiedenis van het Britse Koningshuis.

1. The Crown seizoen 1 & 2
Peperdure productie met gelijk in de eerste aflevering al een enorme bruiloft van Prinses Elizabeth met Prins Philip. Het tijdsbeeld prachtig in beeld gebracht, met details voor kostuums en goed acteerwerk van onder andere Claire Foy. Een absolute nummer 1 over de geschiedenis van het Britse koningshuis. Lees hier meer over The Crown.

2. The Story of Diana
Op 31 augustus 1997 overleed de Prinses Diana door een tragisch auto ongeluk. Naast moeder van Prins William en Prins Harry, was ze een bijzondere en speciale vrouw voor de wereld. Mensen om haar heen vertellen wie de Prinses of Wales was, ruim twintig jaar na haar dood. Tragische documentaire en een must-see voor Prinses Diana-fans. Lees hier meer over The Story of Diana.

3. Alles over het huwelijk van Harry & Meghan
Wat komt er allemaal kijken bij een koninklijke bruiloft? Presentatoren Trevor McDonald en Julie Etchingham ontmoeten de mensen die de taak hebben deze dag tot een succes te maken. Een leuke kijk achter de schermen van een bijzondere dag in de Britse geschiedenis. Lees hier meer over de documentaire.

4. The Royals
Wie houdt van sensationele schandalen, intriges en lust in een wereld van een fictionele Britse Koninklijke familie zit bij de The Royals goed. Waar ook de keerzijde aan bod komt zoals de verplichtingen, tradities en altijd die intense publieke aandacht van de media. Lees hier meer over The Royals.

5. Harry & Meghan: A Royal Romance
Een mierzoete verfilming van Prins Harry en Meghan, waarbij verteld wordt hoe deze mensen elkaar ontmoetten en waar de liefde begon - tot het moment dat de journalisten dit ontdekten en het stel wereldnieuws werd. Voor wie niet genoeg kan krijgen van de romantiek van een Amerikaanse actrice die plotseling prinses werd. Lees hier waar je Harry & Meghan: A Royal Romance kunt zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van series en films vol Britse koninklijke allure of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV