Het Italiaanse Dorp: Ollolai in de zomer dagelijks primetime op RTL 4

Het Italiaanse Dorp: Ollolai in de zomer dagelijks primetime op RTL 4
Nederlanders bouwen Italiaanse droom

Nieuws

RTL 4 komt deze zomer met een nieuw, dagelijks programma: Het Italiaanse Dorp: Ollolai. In eerste instantie werd dit programma aangekondigd als zomerse vervanger van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar RTL heeft besloten om de realityserie tijdens primetime uit te zenden.

Zomer vol herhalingen
Daarmee voorkomt RTL 4 een zomer vol herhalingen. Op maandag zal Helemaal Het Einde!, ook een realityserie waarin Nederlandse gezinnen een nieuw bestaan opbouwen, bovendien ook in de zomer wekelijks te zien zijn met nieuwe afleveringen.

Het dorp Ollolai

Eén euro
In Het Italiaanse Dorp: Ollolai worden vijf Nederlandse stellen en gezinnen gevolgd. Zijn hebben de kans gekregen om een authentiek, vervallen huis op het Italiaanse eiland Sardinië te kopen voor slechts één euro. Deze Nederlanders gaan keihard werken aan het bewoonbaar maken van hun nieuwe huis en aan hun Italiaanse business-droom om toeristen te trekken.

Ondernemersplan
De burgemeester van Ollolai wil de economie van zijn dorp een nieuwe impuls geven en heeft daarom huizen te koop aangeboden voor één euro. Er zitten twee voorwaarden vast aan deze verkoop: naast dat de nieuwe eigenaren hun vervallen huis moeten opknappen, is het noodzaak dat de realisatie van hun ondernemersplan ook echt iets gaat betekenen voor de economie van het dorpje.

De dorpsraad van Ollolai beoordeelt de Nederlanders

Dorpsraad
Elke week leggen de Nederlandse deelnemers verantwoording af over de voortgang van hun bedrijfsplan aan de vierkoppige dorpsraad van Ollolai. Het koppel of gezin met de meeste vooruitgang in die week, ontvangt ter aanmoediging wat extra hulp bij de verbouwing.

Het Italiaanse Dorp: Ollolai is vanaf maandag 16 juli elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Tags: economie, verantwoording, burgemeester, zomer, verbouwing, voorwaarden, verkoop, toerisme, gezin, opknappen, dorpsraad, tv-programma, droom, bewoonbaar, rtl, eiland, koppel, Goede Tijden Slechte Tijden, hulp, rtl 4, helemaal het einde!, realityserie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »