Streamingtips voor dit weekend: deze films en series zijn nieuw (6-8 oktober)

Streamingtips voor dit weekend: deze films en series zijn nieuw (6-8 oktober)
Met onder meer Lupin en Loki

Kijktip :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

BECKHAM (4 oktober)

Netflix (docuserie, bingen)

David Beckham in de docuserie 'Beckham'. Bron: Netflix
De vierdelige serie vertelt het verhaal van wereldvoetballer en icoon David Beckham. Het is een van de bekendste namen ter wereld, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen. De documentaire neemt je mee naar zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen, bespreekt zijn drive en vastberadenheid om te winnen en toont zijn worsteling om balans te vinden tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is er een van hoge pieken en diepe dalen. Lees ook waar je Beckham kunt kijken.

Lees hier onze recensie van BECKHAM.

Lupin, S3 (5 oktober)

Netflix (serie, première)

Omar Sy als Assane in 'Lupin' seizoen 3
Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop. Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Lupin seizoen 3.

Everything Now (6 oktober)

Netflix (serie, bingen)

Na een langdurig herstel van anorexia is de zestienjarige Mia klaar om haar leven weer op te pakken. Ze komt er vervolgens achter dat haar vrienden haar ver vooruit zijn. Na maanden herstel van haar eetstoornis bedenkt Mia een bucketlist vol typische tienerervaringen, om haar verloren tijd in te halen. Bekijk hier waar je vanaf 6 oktober Everything Now kunt streamen.

Fair Play (6 oktober)

Netflix (film)

Alden Ehrenreich en Phoebe Dynevor in 'Fair Play'. Bron: Netflix
Het pas verloofde stel Emily en Luke is dolverliefd. Wanneer een felbegeerde promotie in een keiharde financieel bedrijf te grabbel gegooid wordt, verandert de dynamiek tussen het koppel. Luke en Emily hebben torenhoge ambities, maar de weg naar succes komt met een prijskaartje. Lees hier waar je vanaf 6 oktober Fair Play kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Fair Play.

Loki, S2 (6 oktober)

Disney+ (serie, première)

Tom Hiddleston als Loki en Owen Wilson als Mobius in 'Loki'. Bron: Disney
Na zijn ontsnapping uit 2012 reist Loki samen met Loki variant Sylvie en TVA-medewerker Mobius door verschillende tijdlijnen om te proberen de 'sacred timeline' te beschermen en Kang te verslaan. Bekijk hier waar je Loki kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Loki seizoen 2.

Andere tips op de streamingdiensten

  • The Family Stallone (SkyShowtime. 2 oktober, serie, première) Sylvester Stallone is klaar om de camera's toegang te geven tot wat hij als de grootste rol van zijn leven beschouwt: vader zijn. In deze nieuwe reality- serie, met Stallone's drie dochters, vrouw en hemzelf, zit je aan tafel bij een van Hollywoods beroemdste families. Kijk ook de trailer.
  • Only Murders in the Building (Disney+. 3 oktober, serie, finale) Nadat het debuut van het potentiële nieuwe Broadway-hoogtepunt van Oliver (Martin Short) met een moord eindigt, gaan de drie podcastvrienden weer een nieuw avontuur aan: wie heeft het hoofdpersonage Ben vermoord? En was het wel een moord? Lees hier onze recensie.
  • Race to the Summit (Netflix. 4 oktober, docufilm) Ueli Steck stond bekend als "de snelste klimmer ter wereld" totdat Dani Arnold in 2011 zijn snelheidsrecord brak. Die ongelooflijke klim leidde tot een duel over de grote noordwanden van de Europese Alpen, waarvan het tweetal veel ‘solo’ beklom, zonder enige veiligheidsuitrusting. Kijk ook de trailer.
  • Haunted Mansion (Disney+. 4 oktober, film) Een alleenstaande moeder genaamd Gabbie huurt een gids, een paranormaal begaafde, een priester en een historicus in om hun nieuw gekochte landhuis te helpen uitdrijven; na het ontdekken wordt het bewoond door geesten. Lees ook de recensie.
  • Ahsoka (Disney+. 4 oktober, serie, finale) Het Galactische Rijk is gevallen. De voormalige jedi-knight Ahsoka Tano moet een opdoemende bedrijging voor een kwetsbaar heelal onderzoeken. Hiertoe reist ze van het ene einde van dit heelal nar het andere, op zoek naar grootadmiraal Thrawn, een voormalige commandant in het voormalige Galactische Rijk. Lee ook de recensie.
  • Khufiya [House of Spies] (Netflix. 5 oktober, film) Wanneer een mol in een inlichtingeneenheid leidt tot de moord op een undercover-spion, achtervolgt een geharde agent hem meedogenloos om de dood te wreken. Kijk ook de trailer.
  • The Real Housewives of Orange County, S17 (Videoland. 5 oktober, realityserie, bingen) We volgen het leven van een aantal rijke vrouwen in Orange County, Californië. In hun glamoureuze leve proberen zij de balans te vinden tussen hun veeleisende carrières, het moederschap en een overvolle sociale agenda. Kijk ook de trailer.
  • A Deadly Invitation (Netflix. 6 oktober, film) De excentrieke miljonair Olivia stuurt haar halfzus Agatha, en een groep oude bekenden, een mysterieuze uitnodiging voor een weekend op haar jacht, waar ze het ware motief achter deze uitnodiging zullen ontdekken: de viering van… een moord? Kijk ook de trailer.
  • Ballerina (Netflix. 6 oktober, film) Een voortreffelijke wraak-actiethriller over een meedogenloze ex-lijfwacht Okju die jacht maakt op Choi, de man die verantwoordelijk is voor de dood van haar dierbare vriend Minhee. Kijk ook de trailer.
  • The Life Trail (Videoland. 6 oktober, serie, première) De maatschappij is complexer dan ooit en met name jongeren worstelen met het maken van keuzes, hun gevoel voor eigenwaarde en de vraag hoe ze om moeten gaan met de uitdagingen die het leven ze voorschotelt. Acht jongeren met allemaal een persoonlijke uitdagingen van eenzaamheid en depressies tot het kampen met genderidentiteit, krijgen in The Life Trail de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met zichzelf en hun grootste uitdagingen te overwinnen. Kijk ook de trailer.
  • Zomer in Frankrijk (Videoland. 6 oktober, film) Twee gezinnen besluiten samen op vakantie te gaan naar Frankrijk. Maar na een jarenlange vriendschap ontstaan er plots gevoelens tussen vader Walt en Marie, de moeder van het andere gezin. Om de lastige situatie zo goed mogelijk op te lossen, hopen ze een liefde aan te wakkeren tussen hun beiden partners Luuk en Lieke. Lees ook onze recensie
  • Totally Killer (Prime Video. 6 oktober, film) Op Halloween wordt de moeder van de tiener Jamie vermoord. Jamie komt per ongeluk in het jaar 1987 terecht, het jaar waarin drie tieners vermoord worden. Daar bundelt ze de krachten met de jongere versie van haar moeder om de moordenaar te stoppen. Jamie riskeert wel in het verleden vast te zitten. Kijk ook de trailer.
  • The Wheel of Time (Prime Video. 6 oktober, serie, finale) Het verhaal gaat over Moiraine. Ze maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad nog steeds in de wereld aanwezig. In het tweede seizoen krijgen de vijf jonge vrienden van de Two Rivers te maken met nieuwe dreigingen. Lees ook onze recensie.

  • Continental: From the World of John Wick (Prime Video. 6 oktober, serie, finale) De driedelige serie duikt in de ontstaansgeschiedenis van het iconische hotel voor huurmoordenaars dat centraal staat in het John Wick universum. Door de ogen van een jonge Winston Scott voert de serie terug naar het grimmige New York van de jaren '70, waar hij geconfronteerd wordt met het verleden. Hij trekt een spoor van vernietiging door de mysterieuze onderwereld van het hotel, vastbesloten om het te veroveren en uiteindelijk de macht te grijpen. Lees ook de recensie.
  • The Lost City (Netflix. 7 oktober, film) Het verhaal gaat over Loretta Sage, een beroemde en briljante romanschrijver, die samen met het omslagmodel van haar splinternieuwe boek op tour om deze te promoten. Tijdens deze tour worden de twee echter ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar een oude schat uit haar laatste verhaal. Het onwaarschijnlijke duo stort zich in een meeslepend en episch avontuur en moet samenwerken om de elementen te overleven en de schat te vinden voordat deze voor altijd verloren is. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's