PowNed-ster Dennis Schouten krijgt eigen programma: Dennis in AlbuFissa

PowNed-ster Dennis Schouten krijgt eigen programma: Dennis in AlbuFissa
Schouten volgt nieuw feestcafé voor YouTube-serie

Nieuws

Powned-verslaggever Dennis Schouten krijgt een eigen YouTube-serie. In Dennis in AlbuFissa volgt hij een nog te openen feestcafé en duikt hij het nachtleven van Albufeira in.

Fissa
Albufeira in Portugal is nog steeds dé plek waar Nederlandse jongeren op vakantie gaan. Schouten stapt zondag al op het vliegveld om de serie te gaan draaien. "We filmen 's avonds en 's nachts, 's ochtends monteer ik. Het wordt zwaar maar lekker!", zo vertelt hij in gesprek met het AD. Lees hier meer over Dennis in AlbuFissa.

PowNed-filmpjes
Dennis Schouten werkt al zo'n 2,5 jaar voor PowNed en is vooral bekend van de filmpjes op locatie. En ook al is hij druk met deze nieuwe serie, hij stopt nog niet. "Na dit project heb ik even vakantie en ga ik daarna verder met een nieuw programma voor NPO 3 waarin we bekende Nederlanders volgen die teruggaan naar de provincie waar ze vandaan komen. Dat staat nog aan het begin, we moeten ze nog benaderen. Het plan is dat het rond oktober op tv komt."

Feestcafé
En wat is er eigenlijk zo leuk aan het feestcafé dat Schouten gaat volgen? "Het risico dat die mensen nemen, trok me aan. Als ik de filmpjes mag geloven is het een moderne toko, geen après ski-tent maar chique. Er er treden grote namen op. Ik denk echt dat mensen uit de provincie, zoals ik, terugkomen voor rapper Sjors en de Snollebollekes."

Het is nog niet bekend wanneer Dennis in AlbuFissa op YouTube komt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer nieuws hierover.

Tags: portugal, vliegveld, powned, tent, bekende nederlanders, vakantie, provincie, filmen, npo, pownews, serie, ski, zondag, project, verslaggever, albufeira, rapper, sjors, fissa, nieuws, jongeren, denk, ster, npo 3, plek, gesprek, zwaar

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »