Jorden en Channah uit Ex on the beach krijgen eigen MTV-datingshow

Jorden en Channah uit Ex on the beach krijgen eigen MTV-datingshow
De twee helpen in Scoor de zomer door hopeloze singles

Nieuws

MTV komt met een eigen show voor realitysterren Jorden en Channah, die bekend werden na hun deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. De twee helpen in Scoor de zomer door hopeloze singles aan een zwoele date.

Europa
De twee datingexperts, die zichzelf 'king & queen' van het daten noemen, gaan de stranden van Portugal, Spanje én Nederland af, op zoek naar gewillige singles die wel wat hulp kunnen gebruiken. Lees hier meer over Scoor de zomer door.

Ex on the Beach
Jorden en Channah waren voor het eerst te zien op tv in de MTV-show Ex on the Beach: Double Dutch. Nu doet de zender een oproep voor het vervolg van het duo: "Hebben jij en je vrienden nog geen succes geboekt deze zomer? Kunnen jullie wel wat tips en tricks gebruiken om te scoren? Jorden en Channah uit EOTBDD hebben één missie. En die faalt nooit! Scoren dus!"

Scoor de zomer door is binnenkort te zien op MTV. Wanneer meer bekend is over de precieze releasdate, lees je dat op Gids.tv.

Tags: portugal, oproep, nederland, spanje, zomer, trailer, queen, mtv, scoren, show, datingshow, deelname, daten, zender, date, tricks, europa, stranden, missie, hulp, tips, duo

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »