Deze films zijn nieuw op Netflix in juli 2018

Deze films zijn nieuw op Netflix in juli 2018
The Big Lebowski, Wakefield en veel meer

Kijktip :

Van een zomerstop is absoluut geen sprake bij streamingdienst Netlix. Van kleine bijna cult-achtige producties tot de grote blockbusters: ze komen allemaal voorbij deze maand. Bekijk hieronder een overzicht van films die in juli zijn toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

 • Romeo + Juliet (1 juli)

Met een soundtrack waar je alleen maar van kan dromen, is dit wereldberoemde verhaal van William Shakespeare meer naar deze tijd gehaald. Romeo Montague en Juliet Capulet in een verhaal van een onmogelijke liefde. Bekijk hier de trailer van Romeo + Juliet.

 • Shot Caller (1 juli)

Je leven kan in één klap veranderen, zo laat de misdaadfilm Shot Caller zien. Met Nikolaj Coster-Waldau als liefhebbende vader. Naar een ijzingwekkende crimineel. Lees hier de filmrecensie van deze film. En bekijk hier de trailer van Shot Caller.

 • Sweet Virginia (1 juli)

De recensies voor Sweet Virginia liegen er niet om, zo schrijft Variety: één van de beste thrillers van het jaar 2017. Drie moorden worden gepleegd in een relatief rustig stadje. De film draait om ex-rodeo-ster Sam, gespeeld door Jon Bernthal. Bekijk hier de trailer van Sweet Virginia.

 • Don't Breathe (1 juli)

In Don't Breathe denken drie inbrekers een makkelijk doelwit te hebben. Even een oude oorlogsveteraan beroven, zo plannen de mannen, maar al snel bleek dat dit niet een heel goed idee was. Bloedstollende thriller met een paar leuke verrassingen. Lees hier de filmrecensie van deze film en bekijk hier de trailer van Don't Breathe.

 • Inferno (13 juli)

Fans van Tom Hanks zitten goed bij de Netflix. Naast het meesterwerk Forrest Gump (Lees hier meer over de film) is ook de bovennatuurlijke thriller Inferno deze maand te zien bij de streamingdienst. Het vervolg op de wereldberoemde boeken van Dan Brown (The Da Vinci Code en Angels and Demons). Lees hier meer over Inferno.

 • Fury (13 juli)

Films met als thema Tweede Wereldoorlog zijn al vaak besproken. Maar zelden zie je een oorlogsfilm met tanks in de hoofdrol. Fury is een bij vlagen ijzersterke film over de helden van deze voertuigen. Het is een zinderende, spannende oorlogsfilm met Brad Pitt in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van de film Fury.

 • Twister (15 juli)

Regisseur en Nederlands trots Jan de Bont maakte met Twister een rampenfilm die baanbrekend was voor die tijd. Niet om het verhaal maar wel om de special effects. Bereid je voor op alles verwoestende tornado's die landbouwmachines en vrachtwagens uit de lucht laten vallen, koeien laten vliegen, en huizen laten rollen. Lees hier meer over de film Twister.

 • The Big Lebowski (15 juli)

Deze eigenzinnige en bizarre productie is een Amerikaanse filmkomedie van de gebroeders Joel en Ethan Coen. Cultklassieker met humoristische typetjes, hallucinogene droomsequenties en wonderbaarlijke dialogen. Bekijk hier de trailer van The Big Lebowski.

 • 8 Mile (15 juli)

Recent was de Amerikaanse rapper, producer en acteur Eminem nog in ons land met zijn Revival-tour voor een zeer goed concert. Deze film gaat over het leven van rapper B-rabbit, met alle tegenslagen en overwinningen die daar bij horen. Met natuurlijk Eminem zelf in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van 8 Mile.

 • Snow White and the Huntsman (15 juli)

Een andere kijk op het verhaal van dit beroemde sprookje. Met prachtige Charlize Theron als duistere heks. Voor liefhebbers van fantasiefilms met een twist is Snow White and the Huntsman een leuke aanrader. Bekijk hier de trailer van Snow White and the Huntsman.

 • Wakefield (21 juli)

In de serie Breaking Bad laat Bryan Cranston al zien wat acteren is. In deze film doet hij dat ook briljant. Wakefield is misschien iets te ongeloofwaardig maar zeker een aanrader als je van orginele films houdt. Een mooi verhaal over een man die afstand neemt van zijn gezin en zich verstopt in de garage. Bekijk hier de trailer van de film Wakefield.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films zijn nieuw op Netflix in juli 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV