Nieuw op Netflix: Big Mouth seizoen 2

Nieuw op Netflix: Big Mouth seizoen 2
De puberavonturen gaan verder

Kijktip

Heb jij wel eens een serie gezien die ons wat kunnen leren over puberteit, en tegelijkertijd volzit met poep en penisgrappen? Dan is de serie Big Mouth wat voor jou! Het tweede seizoen is vanaf deze week te zien op Netflix!

Verhaal
Big Mouth volgt Nick, Andrew en Jessi. De drie pubers worstelen met de perikelen van de puberteit. Ze kunnen hun hormonen amper of niet de baas, worden verliefd, krijgen hun maandelijke problemen. In het tweede seizoen probeert Andrew niet op te vallen op school, zien de jongens de boezems van hun vrouwelijke klasgenoten groeien, krijgen ze seksuele voorlichting op school én sukkelt Jessi stilletjes weg in een depressie.

Grote aanrader
Deze animatieserie, die als Netflix Original alleen op Netflix te zien is, is een grote aanrader. Niet alleen is de serie erg leuk en grappig, maar ook erg leerzaam voor alle pubers die in dezelfde situatie zitten als Nick en Andrew.

Cast
Stemmen in de serie worden ingesproken door o.a. Nick Kroll (Sausage Party), Jordan Peele (Get Out) en Maya Rudolph (Saturday Night Live). Kijk hier voor meer serieinformatie over Big Mouth én om direct te kijken!

Het tweede seizoen van Big Mouth is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.

Tags: school, voorlichting, worstelen, tv-serie, netflix, groeien, poep, seksuele voorlichting, serie, depressie, hormonen, big, klasgenoten, seizoen 2, kijken, netflix original, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »