Dit zijn de BN'ers in het tweede seizoen van Groeten uit 19xx

Dit zijn de BN'ers in het tweede seizoen van Groeten uit 19xx
Presentatie in handen van Natasja Froger

Nieuws :

In het tweede seizoen Groeten Uit 19XX maken zeven bekende gezinnen samen met presentatrice Natasja Froger een sprong terug in de tijd. Zij brengen een weekend door in een woning waarin de tijd heeft stilgestaan. Eten, muziek, kleding en speelgoed: Alles is omgetoverd naar het jaar waarin de BN'er twaalf jaar oud was, zodat ze samen beleven hoe het was om in die tijd te leven.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering gaat Xandra Brood met haar dochters Lola, Holly Mae en Brenda terug naar het jaar 1970. Hartsvriendinnen Manuela Kemp en Louise Schiffmacher én Xandra’s grote idool Penny de Jager van Toppop komen op bezoek. In de doka wordt de familie Brood verrast als er foto’s van een jonge Herman in het ontwikkelbad verschijnen. Xandra vertelt over de roerige jaren aan zijn zijde en de impact daarvan op haar gezin.

Deelnemers
Welke BN'ers ontvangt Natasja roger nog meer?

  • Klaas van Eerden (1988)
  • Hans Kazan (1965)
  • Xander de Buisonjé (1985)
  • Frans Duijts (1991)
  • Roy Donders (2003)
  • Bibian Mentel (1983)

Groeten uit 19xx is vanaf donderdag 24 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de BN'ers in het tweede seizoen van Groeten uit 19xx of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: brood, presentatrice, kazan, gezin, speelgoed, bibian mentel, tv-programma, deelnemers, rtl, frans duijts, hans kazan, manuela kemp, natasja froger, roy donders, xandra brood, schiffmacher, xander, familie, rtl 4, klaas van eerden, groeten uit 19xx


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV