Jandino Asporaat in nieuw programma Dino & Friends in New York

Jandino Asporaat in nieuw programma Dino & Friends in New York
Zoektocht naar humor in New York

Nieuws :

Jandino Asporaat is vanaf april met een nieuw programma te zien bij SBS 6: Dino & Friends in New York. In deze zesdelige serie wordt Asporaat gevolgd in zijn zoektocht naar humor in New York, én zijn uiteindelijke missie: succesvol zijn in New York.

In Nederland is Jandino Asporaat bekend van theater- en tv-shows (o.a. De Gordon Tegen Dino Show), twee speelfilms (Bon Bini Holland en deel 2 daarvan) en typetjes als Gerrie en Judeska. Het volgende doel dat hij zich heeft gesteld is met zijn humor als stand-up comedian de wereld veroveren. Samen met bekende vrienden gaat hij het avontuur aan.

In elke aflevering zal een bekende vriend van Jandino hem helpen in New York, waarbij hij uiteraard ook de stad zelf zal verkennen. Inspiratie wordt opgedaan bij beroemde comedians en comedyshows en hij duikt tevens in de wereld van de open-mics. Ook zal Jandino zelf optreden: in het Engels.

De eerste BN'er die Jandino zal helpen in New York is Rico Verhoeven. Andere BN'ers worden in de komende weken bekend gemaakt.

Dino & Friends in New York is vanaf dinsdag 9 april te zien om 21.30 uur bij SBS6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat in nieuw programma Dino & Friends in New York of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV