Filmrecensie: The Lego Movie 2

Filmrecensie: The Lego Movie 2
Met Emmet, Lucy, Superman en Batman

Film :

Vanaf 6 februari is de nieuwe film The Lego Movie 2 in de Nederlandse bioscopen te zien. Gordels om in dit avontuur met helden en superschurken, plus alles wat daar tussen in zit. Gids.tv heeft de film gezien. Lees hier de filmrecensie van The Lego Movie 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Dublo valt aan!
Het is al weer vijf jaar geleden sinds alles awesome was. De burgers van Bricksburg staan dit keer voor een grote, levensgevaarlijke bedreiging: Duplo-aanvallers uit de ruimte die alles vernietigen. En dat sneller dan de bewoners van de stad kunnen bouwen. De strijd om hen te verslaan en de harmonie terug te brengen naar het Lego-universum brengt Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden naar nieuwe, onverkende werelden, waaronder een glitter-sterrenstelsel waar alles een musical is.
:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Met een wereldwijde bioscooprecette van ruim 470 miljoen dollar was de eerste Lego movie uit het jaar 2014 opvallend succesvol. Daarom kan een deel 2 niet uitblijven. Dit avontuur met het Deense speelgoed in de hoofdrol, is meer van hetzelfde. Een aardig verhaal vol humor en over-de-top musicalliedjes die blijven hangen in je hoofd. En dan nog een bijzondere verrassing aan het einde van deze film: Batman gaat trouwen! Een grappige opvolger op het leuke eerste deel uit 2014.

Cast
In de orginele Engelse versie zijn de stemmen te horen van Chris Pratt (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Alison Brie (The Post). Voor de Nederlandse versie zijn dat actrice Georgina Verbaan en Gerard Ekdom. Deze productie is geregisseerd door Mike Mitchell (Trolls).

The Lego Movie 2 is vanaf 6 februari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Animatie, Familiefilm. Tijdsduur: 108 minuten. Lees hier meer over de film The Lego Movie 2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV