Dit is verleider Timone van Temptation Island 2019

Dit is verleider Timone van Temptation Island 2019
Wie zijn alle verleiders en verleidsters?

Nieuws :

Op Valentijnsdag 2019, donderdag 14 februari, start Temptation Island weer. Gids.tv ging op onderzoek uit om te zien wie alle deelnemers zijn. Wie is verleider Timone Cornelius van Temptation Island 2019?

Dit is de Nederlandse verleider Timone Cornelius, 26 jaar. Hij komt oorspronkelijk uit Nijmegen, maar woont nu in Almere en is naar eigen zeggen een rustige jongen. Toch is hij niet helemaal onschuldig. Hij heeft een eeneiige tweelingbroeder waarmee hij vaak de clubs van Almere en omstreken onveilig maakt. In het dagelijks is hij Personal Trainer en probeert hij als Social influencer een zakcentje bij te verdienen.

Op Instagram heet hij @timoneworkout en heeft hij ruim 6k volgers. Zijn account Instagram account is helaas prive, dus bekijk meer op zijn Facebook account.

Bekijk hier alle deelnemers van Temptation Island. Temptation Island is vanaf donderdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en terug te kijken op Videoland. Bekijk hier het laatste nieuws en alle beelden van Temptation Island.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit is verleider Timone van Temptation Island 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV