Valentijnsdag: Top 5 meest romantische films op Netflix

Valentijnsdag: Top 5 meest romantische films op Netflix
To All the Boys I've Loved Before, Ghost en meer

Kijktip :

Ook op Netflix wordt op 14 februari groots uitgepakt met diverse romantische films. Gids.tv heeft een selectie gemaakt zodat Valentijnsdag 2019 één groot liefdesfeest wordt op de streamingdienst met de vuurrode letters.

1.Ghost (1990)
De film Ghost met Demi Moore en Patrick Swayze al gezien? De meeste mensen vast wel. Daarom is deze film voor de nieuwe generatie. Ga achter een pottenbakmachine zitten en geniet van deze magische film over ware liefde, in dit bovennatuurlijke liefdesverhaal. Bekijk hier waar je de film Ghost nog meer kunt zien.

2. To All the Boys I've Loved Before (2018)
Een leuke en frisse romantische film die opvalt op Netflix. Lana Condor speelt de sterren van de hemel in een sprankelende tienerfilm die ook voor andere doelgroepen best het kijken waard is. Lees hier de filmrecensie op Gids.tv. En lees hier waar je de film To All the Boys I've Loved Before nog meer kunt bekijken.

3. Sleepless in Seattle (1993)
Nog een klassieker uit de oude liefdesdoos. Afstand tussen twee verliefde mensen is vaak een probleem. Daar gaat deze titel met Tom Hanks en Meg Ryan over. En bovendien nieuw op Netflix. Bekijk hier waar je de film Sleepless in Seattle nog meer kunt zien.

4. The Age of Adaline (2015)
Nederlands trots en acteur Michiel Huisman heeft een belangrijke rol in deze Amerikaanse film over romantische ontsterfelijkheid. De beeldschone Blake Lively vertolkt de rol van Adaline. Valentijnsdag is voor eeuwig in deze film. Bekijk hier waar je de film The Age of Adaline kunt zien.

5. The Kissing Booth (2015)
Tienerfilm met actrice Joey King in de hoofdrol. The Kissing Booth is niet de aller-beste film, maar wel een leuke wegkijker over het soms moeilijke oorlogspad van de liefde. Lees hier de filmrecensie op Gids.tv. En lees hier waar je deze film The Kissing Booth kunt bekijken.

Nog meer nieuwe films ontdekken op Netflix? Lees hier: Nieuw films op Netflix: van thrillers tot romantiek of het artikel Nieuw op Neftlix: de films februari 2019.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Valentijnsdag: Top 5 meest romantische films op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV