Dit is het koppel Milou & Heikki van Temptation Island 2019

Dit is het koppel Milou & Heikki van Temptation Island 2019
Wie zijn alle koppels?

Nieuws :

Op Valentijnsdag 2019, donderdag 14 februari, start Temptation Island weer. Gids.tv ging op onderzoek uit om te zien wie alle deelnemers zijn. Wie zijn Milou en Heikki, één van de koppels van Temptation Island 2019?

Het stel Milou van Agtmael (23 jaar, Nederland) en Heikki Geens (24 jaar, België) hebben elkaar ontmoet bij een motorcrosswedstrijd. Milou liet daarvoor haar toenmalige vriend in de steek, met wie zij aanwezig was bij de wedstrijd. Ze zijn nu acht maanden bij elkaar en hebben plannen om samen te gaan wonen. Milou is echter erg jaloers: hij wordt gecontroleerd en ze kent al zijn wachtwoorden. Milou houdt dus zeer regelmatig in de gaten wat Heikki uitspookt en op het eiland kan hij bewijzen dat hij te helemaal vertrouwen is.

Op Instagram zijn ze beiden te vinden. Milou is @milouvanagtmael, Heikki bestaat op Instagram onder @heikki311.

Bekijk hier alle deelnemers van Temptation Island. Temptation Island is vanaf donderdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en terug te kijken op Videoland. Bekijk hier het laatste nieuws en alle beelden van Temptation Island.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit is het koppel Milou & Heikki van Temptation Island 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV